Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:18
  • Competitiewedstrijd: Liga Leumit.03
  • Stadion: nezev Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2884
nezev Irony Se`ara
442 Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
41% Spel op eigen helft 59%
8 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.4 gemiddelde waardering 19.2
average Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Rikler trapt de bal weg van het doel. Tal kopt de bal weg. Yona bereikt de bal nog maar net als eerste. Yona draait met de bal, schiet en ... Albert kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Dror met de inworp. Shwarzman bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Pontormoli zijn tegenspeler op de grond. Pontormoli krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Mosinzon passt de bal zonder na te denken. Yona rent richting de bal. Yona draait met de bal, schiet en ... Abrahami probeert de bal aan de voet te houden. Albert maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
nezev - Irony Se`ara 1:0

16e minuut.
Pontormoli geeft een hoge lob. Daniel probeert de bal met de borst te controleren. Holtzman is nu in balbezit. Holtzman schiet op doel. Rikler probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Krisspin geeft een lange en hoge pass. Holtzman bereikt de bal nog maar net als eerste. Pontormoli rent richting de bal. Pontormoli draait met de bal, schiet en ... Rikler werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
nezev - Irony Se`ara 1:1

24e minuut.
Holtzman geeft een lange en hoge pass. Amram kopt de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Yahalomi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Krisspin kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Shwarzman speelt de bal door. Daar is Dror, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sharon tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sharon krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Akale bereikt de bal nog maar net als eerste. Goldenberg rent richting de bal. Goldenberg passt de bal in één keer door. Daar is Mosinzon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mosinzon draait met de bal, schiet en ... Albert kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal! Daar is Singolda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
nezev - Irony Se`ara 2:1

37e minuut.
Goldring geeft de bal voor. Singolda bereikt de bal nog maar net als eerste. Singolda geeft een lange en hoge pass. Holtzman is nu in balbezit. Holtzman schiet op doel. Rikler bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
Dora geeft de bal voor. Pontormoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Pontormoli passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Holtzman de bal. Holtzman draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Arbeitman speelt de bal door. Sharon geeft de bal voor. Klungelig pakt Amram de bal. Pontormoli is nu in balbezit. Pontormoli haalt uit met een fantastische trap. Rikler verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Dror bereikt de bal nog maar net als eerste. Dror geeft de bal voor. Daar is Singolda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yona rent richting de bal. Yona schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
nezev - Irony Se`ara 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nezev 46%, Irony Se`ara 54%.
nezev - Irony Se`ara 3:1

50e minuut.
Dora is nu in balbezit. Goldenberg onderschept slim de pass. Goldenberg met een sublieme pass. Klungelig pakt Mosinzon de bal. Mosinzon schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
nezev - Irony Se`ara 4:1

56e minuut.
Akale geeft de bal voor. Yona bereikt de bal nog maar net als eerste. Dora begaat een overtreding. Dora krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Amram bereikt de bal nog maar net als eerste. Amram geeft een lange en hoge pass. Singolda heeft problemen om de bal te vangen. Pontormoli rent richting de bal. Pontormoli schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nezev 36%, Irony Se`ara 64%.
nezev - Irony Se`ara 4:1