Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
M.c fun Bnei Herzeliya
424 Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
12 Doelpogingen 3
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.2 gemiddelde waardering 18
average Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Haza passt de bal met de wreef. Eitan is nu in balbezit. Eitan speelt de bal door. Tya rent richting de bal. Tya haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Valdboim onderschept slim de pass. Afek rent richting de bal. Valdboim verovert de bal door een tackle van achteren. Musa bereikt de bal nog maar net als eerste. Musa haalt uit met een fantastische trap. Ben Dov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Frid rent richting de bal. Frid passt de bal in één keer door. Bar Levi is nu in balbezit. Tya bereikt de bal nog maar net als eerste. Tya schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Afek probeert naar een medespeler te passen. Ben David rent richting de bal. Ben David geeft een hoge lob. Eitan springt en kopt de bal. Klungelig pakt Noriel de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Frid is nu in balbezit. Musa rent richting de bal. Frid tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Frid krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: M.c fun 51%, Bnei Herzeliya 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
M.c fun - Bnei Herzeliya 0:0

55e minuut.
Zwitty rent richting de bal. Bar Levi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bar Levi met een sublieme pass. Tya bereikt de bal nog maar net als eerste. Tya haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Bar Levi is nu in balbezit. Zwitty verovert de bal door een tackle van achteren. Tafta is nu in balbezit. Bar Levi verovert de bal door een tackle van achteren. Bar Levi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Afek rent richting de bal. Siman tov is nu in balbezit. Afek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Afek krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Valdboim rent richting de bal. Valdboim speelt de bal door. Frid probeert naar een medespeler te passen. Tya bereikt de bal nog maar net als eerste. Tya haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: M.c fun 42%, Bnei Herzeliya 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
M.c fun - Bnei Herzeliya 0:0