Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Big Blue Apes bw9
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 17.6
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


3e minuut.
Kaplan speelt de bal door. Ganon is nu in balbezit. Kapeta tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kapeta krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Kapeta rent richting de bal. Zilbershtein verovert de bal door een tackle van achteren. Zilbershtein passt de bal met de wreef. Ayzenberg rent richting de bal. Ayzenberg haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Ayzenberg verovert de bal door een tackle van achteren. Kapeta rent richting de bal. Zilbershtein verovert de bal door een tackle van achteren. Ayzenberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayzenberg haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Ayzenberg schiet op doel. De bal rolt over de achterlijn. Singolda met een harde bal richting middenveld. Sachar kopt de bal weg. Fadida geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Abergil met een snelle inworp. Fadida geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Sarid de bal. Sarid haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Big Blue Apes - bw9 1:0

42e minuut.
Abergil raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Elimelech komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Big Blue Apes 60%, bw9 40%.
Big Blue Apes - bw9 1:0

76e minuut.
Kapeta speelt de bal door. Mishaelov is nu in balbezit. Sarid onderschept slim de pass. Sarid schiet op doel. Strul werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Big Blue Apes - bw9 2:0

89e minuut.
Rosenberg passt de bal in één keer door. Ayzenberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapeta rent richting de bal. Ayzenberg onderschept slim de pass. Ayzenberg haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Big Blue Apes - bw9 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Big Blue Apes 48%, bw9 52%.
Big Blue Apes - bw9 2:1