Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mo`adon Sport Tzabar Beitar Ramat-Hasharon
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
14.6 gemiddelde waardering 17.7
waardeloos Schieten waardeloos
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


6e minuut.
Tapra onderschept slim de pass. Rot speelt de bal door. Egozi heeft problemen om de bal te vangen. Egozi schiet op doel. Livnat probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal vliegt tegen de lat. Maya werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Almoshnino is nu in balbezit. Almoshnino schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Goldshtain onderschept slim de pass. Haliba onderschept slim de pass. Deree is nu in balbezit. Deree haalt uit met een fantastische trap. Levit probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mo`adon Sport Tzabar - Beitar Ramat-Hasharon 1:0

16e minuut.
Deree passt de bal in één keer door. Goldshtain rent richting de bal. Goldshtain schiet op doel. Levit probeert de bal aan de voet te houden. Malul maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mo`adon Sport Tzabar - Beitar Ramat-Hasharon 2:0

19e minuut.
Almoshnino is nu in balbezit. Rot onderschept slim de pass. Egozi maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Egozi naar de kleedkamers voor een vroege douche.

25e minuut.
Sagir geeft een lange en hoge pass. Kol is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Goldshtain. Goldshtain krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Rot rent richting de bal. Katan onderschept slim de pass. Almoshnino rent richting de bal. Almoshnino schiet op doel. Maya probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mo`adon Sport Tzabar - Beitar Ramat-Hasharon 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mo`adon Sport Tzabar 54%, Beitar Ramat-Hasharon 46%.
Mo`adon Sport Tzabar - Beitar Ramat-Hasharon 2:1

59e minuut.
Zano kan de bal niet met de borst controleren. Katan is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zano. Zano krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Namdar bereikt de bal nog maar net als eerste. Buzaglo begaat een overtreding. Namdar is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Namdar zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Tapra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maya probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Zano is nu in balbezit. Tapra onderschept slim de pass. Tapra speelt de bal door. Almoshnino bereikt de bal nog maar net als eerste. Almoshnino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mo`adon Sport Tzabar - Beitar Ramat-Hasharon 2:2

79e minuut.
Tapra is nu in balbezit. Inworp. Zano met de inworp. Zan is nu in balbezit. Zan geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Noy rent richting de bal. Buksenbaum verovert de bal door een tackle van achteren. Buksenbaum met een sublieme pass. Goldshtain is nu in balbezit. Goldshtain haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mo`adon Sport Tzabar 46%, Beitar Ramat-Hasharon 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mo`adon Sport Tzabar - Beitar Ramat-Hasharon 2:2