Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Maccabi Balianim Shimshon Ra`anana
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 16.3
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Ben Yousef onderschept slim de pass. Ben Yousef speelt de bal door. Buskila is nu in balbezit. Torjman verovert de bal door een tackle van achteren. Torjman draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Arel heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Arel bereikt de bal nog maar net als eerste. Arel geeft een hoge lob. Aloni bereikt de bal nog maar net als eerste. Tya verovert de bal door een tackle van achteren. Tya schiet op doel. Haroni verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Buskila met de inworp. Ben Yousef bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben Yousef passt de bal zonder na te denken. Buskila bereikt de bal nog maar net als eerste. Buskila draait met de bal, schiet en ... Haroni probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maccabi Balianim 51%, Shimshon Ra`anana 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Maccabi Balianim - Shimshon Ra`anana 0:0

46e minuut.
Klungelig pakt Torjman de bal. Jan rent richting de bal. Torjman begaat een overtreding. Torjman krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Jan onderschept slim de pass. Jan passt de bal met de wreef. Buskila bereikt de bal nog maar net als eerste. Bar Oz onderschept slim de pass. Bar Oz geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Arel geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bar Oz met de inworp. Perez bereikt de bal nog maar net als eerste. Perez haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Torjman bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Maccabi Balianim - Shimshon Ra`anana 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maccabi Balianim 63%, Shimshon Ra`anana 37%.
Maccabi Balianim - Shimshon Ra`anana 0:1