Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Beitar Ramat-Hasharon Maccabi Balianim
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
9 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 18.2
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Artzi onderschept slim de pass. Artzi passt de bal in één keer door. Jan rent richting de bal. Tya rent richting de bal. Tya draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Katan rent richting de bal. Artzi onderschept slim de pass. Tya bereikt de bal nog maar net als eerste. Tya draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Beitar Ramat-Hasharon - Maccabi Balianim 0:1

25e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Buksenbaum met de inworp. Kol rent richting de bal. Kol geeft een hoge lob. Ben Yousef kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Buskila onderschept slim de pass. Buskila met een sublieme pass. Almoshnino is nu in balbezit. Almoshnino haalt uit met een fantastische trap. Arel probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Tapra zal de hoekschop nemen. Daar is Namdar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Namdar haalt uit met een fantastische trap. Abramovic kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beitar Ramat-Hasharon 44%, Maccabi Balianim 56%.
Beitar Ramat-Hasharon - Maccabi Balianim 0:1

62e minuut.
Ghanch geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Haliba met een snelle inworp. Tapra bereikt de bal nog maar net als eerste. Tapra geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Ghanch heeft problemen om de bal te vangen. Jan is nu in balbezit. Jan geeft een hoge lob. Ben Yousef is nu in balbezit. Ben Yousef geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beitar Ramat-Hasharon 45%, Maccabi Balianim 55%.
Beitar Ramat-Hasharon - Maccabi Balianim 0:1