Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Man O War Beitar Ramat-Hasharon
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
63% Spel op eigen helft 37%
4 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 17.4
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Pelach bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelach geeft een hoge lob. Heideman probeert naar een medespeler te passen. Janach rent richting de bal. Janach schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Katan met een sublieme pass. Egozi rent richting de bal. Egozi passt de bal met de wreef. Almoshnino rent richting de bal. Almoshnino haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Shelac is nu in balbezit. Kol onderschept slim de pass. Egozi speelt de bal door. Almoshnino is nu in balbezit. Almoshnino schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Katan met een sublieme pass. Almoshnino is nu in balbezit. Pelach rent richting de bal. Almoshnino onderschept slim de pass. Almoshnino schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Na een snelle pass probeert Janach de bal onder controle te krijgen. Sarosi is nu in balbezit. Sarosi speelt de bal door. Brumer is nu in balbezit. Brumer draait met de bal, schiet en ... Malul probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Man O War 66%, Beitar Ramat-Hasharon 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Man O War - Beitar Ramat-Hasharon 0:0

47e minuut.
Tapra passt de bal met de wreef. Shelac is nu in balbezit. Kol bereikt de bal nog maar net als eerste. Egozi is nu in balbezit. Egozi haalt uit met een fantastische trap. Hasan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Egozi bereikt de bal nog maar net als eerste. Egozi haalt uit met een fantastische trap. Hasan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Doeltrap. Hasan met een harde bal richting middenveld. Katan kopt de bal weg. Klungelig pakt Egozi de bal. Egozi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Man O War - Beitar Ramat-Hasharon 0:1

60e minuut.
Katan geeft een hoge lob. Klungelig pakt Nimny de bal. Almoshnino bereikt de bal nog maar net als eerste. Almoshnino draait met de bal, schiet en ... Hasan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Man O War - Beitar Ramat-Hasharon 0:2

74e minuut.
Peleg bereikt de bal nog maar net als eerste. Namdar bereikt de bal nog maar net als eerste. Namdar probeert naar een medespeler te passen. Almoshnino bereikt de bal nog maar net als eerste. Almoshnino draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Shelac verovert de bal door een tackle van achteren. Shelac probeert naar een medespeler te passen. Pelach is nu in balbezit. Almoshnino verovert de bal door een tackle van achteren. Almoshnino haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Man O War 61%, Beitar Ramat-Hasharon 39%.
Man O War - Beitar Ramat-Hasharon 0:2