Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Irony Barak Mo`adon Sport Tzabar
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 14.7
poor Schieten unsatisfactory
weak Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Rot passt de bal met de wreef. Menashe rent richting de bal. Deree verovert de bal door een tackle van achteren. Goldshtain bereikt de bal nog maar net als eerste. Goldshtain schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Laufer trapt de bal weg van het doel. Offek heeft problemen om de bal te vangen. Tal speelt de bal door. Noy bereikt de bal nog maar net als eerste. Noy geeft een hoge lob. Solomon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Laban bereikt de bal nog maar net als eerste. Rot onderschept slim de pass. Rot met een sublieme pass. Goldshtain rent richting de bal. Goldshtain haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Ben Dayan is nu in balbezit. Zano rent richting de bal. Zano passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Laban de bal. Laban haalt uit met een fantastische trap. Maya probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Offek passt de bal met de wreef. Tega is nu in balbezit. Tega geeft de bal voor. Laban bereikt de bal nog maar net als eerste. Laban haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Deree is nu in balbezit. Deree probeert naar een medespeler te passen. Goldshtain bereikt de bal nog maar net als eerste. Goldshtain draait met de bal, schiet en ... Solomon maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Irony Barak - Mo`adon Sport Tzabar 0:1

41e minuut.
Ben Dayan rent richting de bal. Deree is nu in balbezit. Goldshtain is nu in balbezit. Goldshtain haalt uit met een fantastische trap. Solomon maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Irony Barak 58%, Mo`adon Sport Tzabar 42%.
Irony Barak - Mo`adon Sport Tzabar 0:1

86e minuut.
Noy is nu in balbezit. Pesco verovert de bal door een tackle van achteren. Pesco probeert naar een medespeler te passen. Laban bereikt de bal nog maar net als eerste. Laban schiet op doel. Maya probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Rot verovert de bal door een tackle van achteren. Deree bereikt de bal nog maar net als eerste. Deree passt de bal met de wreef. Goldshtain rent richting de bal. Goldshtain haalt uit met een fantastische trap. Solomon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Irony Barak - Mo`adon Sport Tzabar 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Irony Barak 44%, Mo`adon Sport Tzabar 56%.
Irony Barak - Mo`adon Sport Tzabar 0:2