Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Shimshon Ra`anana Elitsur Yaffo
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
7 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 17.9
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Soloman bereikt de bal nog maar net als eerste. Baums tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Soloman is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hanuka zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bar Oz geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Na een snelle pass probeert Shabu de bal onder controle te krijgen. Torjman bereikt de bal nog maar net als eerste. Avidor bereikt de bal nog maar net als eerste. Torjman rent richting de bal. Torjman draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Shelac kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Hanuka passt de bal zonder na te denken. Oved geeft de bal voor. Mlka is nu in balbezit. Mlka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Shimshon Ra`anana - Elitsur Yaffo 0:1

27e minuut.
Baracat met een snelle inworp. Baums probeert naar een medespeler te passen. Mlka bereikt de bal nog maar net als eerste. Evron bereikt de bal nog maar net als eerste. Evron draait met de bal, schiet en ... Solomon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Mlka bereikt de bal nog maar net als eerste. Mlka draait met de bal, schiet en ... Moshkovitz kopt de bal weg. Mlka rent richting de bal. Mlka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Mlka bereikt de bal nog maar net als eerste. Veksler onderschept slim de pass. Veksler passt de bal met de wreef. Soloman bereikt de bal nog maar net als eerste. Soloman draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shimshon Ra`anana 55%, Elitsur Yaffo 45%.
Shimshon Ra`anana - Elitsur Yaffo 0:1

59e minuut.
Baums kan de bal niet met de borst controleren. Torjman verovert de bal door een tackle van achteren. Soloman rent richting de bal. Soloman draait met de bal, schiet en ... Shelac maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Shimshon Ra`anana - Elitsur Yaffo 1:1

67e minuut.
Oved bereikt de bal nog maar net als eerste. Bar Oz verovert de bal door een tackle van achteren. Bar Oz passt de bal in één keer door. Torjman is nu in balbezit. Torjman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Shimshon Ra`anana - Elitsur Yaffo 2:1

77e minuut.
Torjman is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Avidor. Torjman raakt geblesseerd tijdens het duel. Hanuka met een snel genomen vrije trap. Bar Oz is nu in balbezit. Bar Oz passt de bal in één keer door. Veksler is nu in balbezit. Veksler geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shimshon Ra`anana 41%, Elitsur Yaffo 59%.
Shimshon Ra`anana - Elitsur Yaffo 2:1