Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
best99 Fc Bj
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 16.6
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


15e minuut.
devero onderschept slim de pass. devero probeert naar een medespeler te passen. Lebovich rent richting de bal. Lebovich draait met de bal, schiet en ... Nimni maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
best99 - Fc Bj 1:0

28e minuut.
Zvieli probeert naar een medespeler te passen. Hanuka is nu in balbezit. devero verovert de bal door een tackle van achteren. Ben Dov onderschept slim de pass. Ben Dov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Rozenfeld trapt de bal weg. Zaken heeft problemen om de bal te vangen. Slumianski bereikt de bal nog maar net als eerste. Slumianski met een sublieme pass. Lebovich rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Sabag bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabag geeft de bal voor. Shriki probeert de bal aan de voet te houden. Slumianski is nu in balbezit. Slumianski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Nimni bokst de bal weg.

43e minuut.
Ben Dov rent richting de bal. Ben Dov speelt de bal door. Sade bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanuka verovert de bal door een tackle van achteren. Hanuka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
best99 - Fc Bj 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: best99 52%, Fc Bj 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
best99 - Fc Bj 1:1

48e minuut.
Meshumar geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Talesnikov met de inworp. Ben Dov rent richting de bal. Ben Dov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: best99 57%, Fc Bj 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
best99 - Fc Bj 1:1