Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Beitar Elkaim best99
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
9 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 16.6
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen zwak


22e minuut.
Slumianski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Jenajshvili komt het veld opgelopen.

26e minuut.
Sabag is nu in balbezit. Rychman rent richting de bal. Rychman speelt de bal door. Cahlon bereikt de bal nog maar net als eerste. Cahlon schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beitar Elkaim 61%, best99 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Beitar Elkaim - best99 0:0

59e minuut.
Amar kopt de bal weg. Inworp. Vilner met de inworp. Zwili bereikt de bal nog maar net als eerste. Zwili geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Goldring kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Meshumar de bal onder controle te krijgen. Cahlon is nu in balbezit. Cahlon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Beitar Elkaim - best99 1:0

62e minuut.
Azoulay met een sublieme pass. Lebovich rent richting de bal. Lebovich geeft een hoge lob. Jenajshvili rent richting de bal. Jenajshvili schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Beitar Elkaim - best99 1:1

71e minuut.
Azoulay onderschept slim de pass. Azoulay geeft een hoge lob. Klungelig pakt Bouron de bal. Lebovich is nu in balbezit. Lebovich draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Amar geeft een hoge lob. Jenajshvili rent richting de bal. Jenajshvili speelt de bal door. Azoulay bereikt de bal nog maar net als eerste. Azoulay passt de bal in één keer door. Vilian probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Rychman rent richting de bal. Rychman passt de bal met de wreef. Cahlon bereikt de bal nog maar net als eerste. Cahlon haalt uit met een fantastische trap. Rozenfeld maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Bouron bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouron geeft de bal voor. Rychman met een sublieme pass. Zwili bereikt de bal nog maar net als eerste. Zwili haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Beitar Elkaim - best99 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beitar Elkaim 49%, best99 51%.
Beitar Elkaim - best99 2:1