Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Maccabi Ashdod Hacoach Ramat-Hasharon
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
4 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 18.2
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Na een snelle pass probeert Leibovish de bal onder controle te krijgen. Gabarin is nu in balbezit. Gabarin met een sublieme pass. Shamir rent richting de bal. Shamir haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Maccabi Ashdod - Hacoach Ramat-Hasharon 0:1

14e minuut.
Leibovish rent richting de bal. Leibovish met een sublieme pass. Shamir rent richting de bal. Shamir haalt uit met een fantastische trap. Glik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Maccabi Ashdod - Hacoach Ramat-Hasharon 0:2

16e minuut.
Sahadrof kopt de bal weg. Plian probeert de bal met de borst te controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Amram. Amram krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Balili probeert naar een medespeler te passen. Amram is nu in balbezit. Amram speelt de bal door. Shamir is nu in balbezit. Shamir draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Maccabi Ashdod - Hacoach Ramat-Hasharon 0:3

34e minuut.
Na een snelle pass probeert Sahadrof de bal onder controle te krijgen. Goldring bereikt de bal nog maar net als eerste. Goldring met een sublieme pass. Shamir bereikt de bal nog maar net als eerste. Shamir schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maccabi Ashdod 53%, Hacoach Ramat-Hasharon 47%.
Maccabi Ashdod - Hacoach Ramat-Hasharon 0:3

88e minuut.
Goldring passt de bal in één keer door. Gabarin bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabarin met een sublieme pass. Shamir rent richting de bal. Shamir draait met de bal, schiet en ... Glik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Glik niet meer kan verder spelen. Yahalomi komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maccabi Ashdod 66%, Hacoach Ramat-Hasharon 34%.
Maccabi Ashdod - Hacoach Ramat-Hasharon 0:3