Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC InternazionaleMilano Bnei Beit-She`an
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
62% Spel op eigen helft 38%
6 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 16.8
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


13e minuut.
Avidor geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Shapira met de inworp. Gilbert rent richting de bal. Gilbert draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Goldring passt de bal in één keer door. Gilbert is nu in balbezit. Kol rent richting de bal. Gilbert onderschept slim de pass. Gilbert schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Ratzabi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nachtailer verovert de bal door een tackle van achteren. Nassaradin is nu in balbezit. Nachtailer rent richting de bal. Nachtailer geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Kol bereikt de bal nog maar net als eerste. Kol geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Rozen de bal. Shina is nu in balbezit. Shina haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Shina rent richting de bal. Klungelig pakt Nassaradin de bal. Nassaradin haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Balili de bal onder controle te krijgen. madmon werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC InternazionaleMilano - Bnei Beit-She`an 0:1

45e minuut.
Rozen geeft een lange en hoge pass. Inworp. Nagar met de inworp. Nassaradin rent richting de bal. Nassaradin geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC InternazionaleMilano 68%, Bnei Beit-She`an 32%.
FC InternazionaleMilano - Bnei Beit-She`an 0:1

53e minuut.
Peres passt de bal met de wreef. Shapira bereikt de bal nog maar net als eerste. Shapira probeert naar een medespeler te passen. Gilbert rent richting de bal. Gilbert haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Daar is Goldring, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nassaradin is nu in balbezit. Nassaradin passt de bal zonder na te denken. Shina is nu in balbezit. Shina schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Kol geeft een hoge lob. Shina heeft problemen om de bal te vangen. Rozen rent richting de bal. Shina verovert de bal door een tackle van achteren. Shina haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Rosenberg probeert naar een medespeler te passen. Nachtailer heeft problemen om de bal te vangen. Nachtailer geeft de bal voor. Klungelig pakt Balili de bal. Shina bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC InternazionaleMilano 55%, Bnei Beit-She`an 45%.
FC InternazionaleMilano - Bnei Beit-She`an 0:1