Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
best99 FC Eilat
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
40% Spel op eigen helft 60%
12 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 16.6
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


16e minuut.
Sade kopt de bal weg. Klungelig pakt Soloman de bal. Balaish maakt een afschuwelijke overtreding. Balaish krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Jenajshvili met een sublieme pass. Lebovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaaknin bereikt de bal nog maar net als eerste. Lebovich onderschept slim de pass. Lebovich schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
best99 - FC Eilat 1:0

36e minuut.
Hayoun is nu in balbezit. Hayoun passt de bal zonder na te denken. Lebovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Jenajshvili is nu in balbezit. Jenajshvili draait met de bal, schiet en ... Mashich bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: best99 35%, FC Eilat 65%.
best99 - FC Eilat 1:0

59e minuut.
Sabag raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Rehuven komt het veld opgelopen.

73e minuut.
devero heeft problemen om de bal te vangen. devero geeft een lange en hoge pass. Badir is nu in balbezit. Lebovich onderschept slim de pass. Lebovich schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Daar is Kakun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lebovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Lebovich passt de bal in één keer door. Jenajshvili rent richting de bal. Jenajshvili haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Rehuven geeft een lange en hoge pass. Lebovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Jenajshvili is nu in balbezit. Jenajshvili draait met de bal, schiet en ... Mashich werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
best99 - FC Eilat 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: best99 45%, FC Eilat 55%.
best99 - FC Eilat 2:0