Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC InternazionaleMilano Ichud Sirpadim
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
9 Doelpogingen 4
4 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 17.7
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen hopeless


2e minuut.
Sivilla verovert de bal door een tackle van achteren. Goldring onderschept slim de pass. Goldring passt de bal met de wreef. Abarbnel is nu in balbezit. Abarbnel haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Pelach kan de bal niet met de borst controleren. Blum is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pelach. Pelach krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Sivilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Sivilla met een sublieme pass. Gazal met een sublieme pass. Peres rent richting de bal. Peres schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC InternazionaleMilano - Ichud Sirpadim 1:0

33e minuut.
Gazal is nu in balbezit. Gazal geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Menachem de bal. Peres is nu in balbezit. Peres schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC InternazionaleMilano 55%, Ichud Sirpadim 45%.
FC InternazionaleMilano - Ichud Sirpadim 1:0

51e minuut.
Goldring speelt de bal door. Mosinzon is nu in balbezit. Mosinzon met een sublieme pass. Peres rent richting de bal. Peres schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Goldring geeft de bal voor. Ratzabi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratzabi met een sublieme pass. Peres rent richting de bal. Peres haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC InternazionaleMilano - Ichud Sirpadim 2:0

73e minuut.
Peres bereikt de bal nog maar net als eerste. Abarbnel is nu in balbezit. Peres bereikt de bal nog maar net als eerste. Peres schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC InternazionaleMilano - Ichud Sirpadim 3:0

73e minuut.
Hirshovitz speelt de bal door. Yeret rent richting de bal. Abarbnel begaat een overtreding. Abarbnel krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC InternazionaleMilano 34%, Ichud Sirpadim 66%.
FC InternazionaleMilano - Ichud Sirpadim 3:0