Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ichud Sirpadim Bnei Beit-She`an
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
61% Spel op eigen helft 39%
4 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 21.5
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


12e minuut.
Dasklo probeert naar een medespeler te passen. Danin rent richting de bal. Danin passt de bal met de wreef. Hirshovitz is nu in balbezit. Hirshovitz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ichud Sirpadim - Bnei Beit-She`an 1:0

29e minuut.
Danin is nu in balbezit. Danin passt de bal in één keer door. Hirshovitz is nu in balbezit. Yeret rent richting de bal. Yeret schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Tayeb bereikt de bal nog maar net als eerste. Nagar onderschept slim de pass. Nagar probeert naar een medespeler te passen. Nassaradin bereikt de bal nog maar net als eerste. Nassaradin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ichud Sirpadim 66%, Bnei Beit-She`an 34%.
Ichud Sirpadim - Bnei Beit-She`an 1:0

55e minuut.
Nachtailer probeert naar een medespeler te passen. Nassaradin kan de bal niet met de borst controleren. Tayeb rent richting de bal. Nassaradin verovert de bal door een tackle van achteren. Nassaradin draait met de bal, schiet en ... Gil kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Rosenberg onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aouat met een snelle inworp. Sivilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Sivilla geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Nassaradin schiet op doel. Menachem heeft problemen om de bal te vangen. Nassaradin rent richting de bal. Nassaradin schiet op doel. Gil werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ichud Sirpadim - Bnei Beit-She`an 1:1

79e minuut.
Inworp. Hogeg met een snelle inworp. Sivilla rent richting de bal. Nassaradin onderschept slim de pass. Nassaradin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Alon passt de bal zonder na te denken. Kol is nu in balbezit. Kol passt de bal met de wreef. Nassaradin is nu in balbezit. Nassaradin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ichud Sirpadim - Bnei Beit-She`an 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ichud Sirpadim 56%, Bnei Beit-She`an 44%.
Ichud Sirpadim - Bnei Beit-She`an 1:2