Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ha`coach Natanya Chelsra.FC
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
66% Spel op eigen helft 34%
6 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 18.6
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen hopeloos
slecht Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Biruk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kattan verovert de bal door een tackle van achteren. Kattan speelt de bal door. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Harazi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Sa`adon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mashich rent richting de bal. Mashich haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ha`coach Natanya - Chelsra.FC 0:1

9e minuut.
Elkayam geeft een hoge lob. Kattan kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Melamed de bal onder controle te krijgen. Biruk bereikt de bal nog maar net als eerste. Biruk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Shivhon met een sublieme pass. Zano rent richting de bal. Melamed bereikt de bal nog maar net als eerste. Zano rent richting de bal. Zano haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Shivhon kopt de bal weg. Chician heeft problemen om de bal te vangen. Nahmias schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Nahmias krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Sa`adon met een sublieme pass. Chician kopt de bal weg. Daar is Biruk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mashich bereikt de bal nog maar net als eerste. Mashich draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Sa`adon met een harde bal richting middenveld. Biruk kopt de bal weg. Kattan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mashich verovert de bal door een tackle van achteren. Mashich draait met de bal, schiet en ... Sa`adon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Kattan trapt de bal weg. Zano met een sublieme pass. Klungelig pakt Biruk de bal. Zano is nu in balbezit. Zano geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Kattan geeft de bal voor. Inworp. Harazi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Biruk rent richting de bal. Biruk geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ha`coach Natanya 74%, Chelsra.FC 26%.
Ha`coach Natanya - Chelsra.FC 0:1

46e minuut.
Biruk met een sublieme pass. Mashich bereikt de bal nog maar net als eerste. Nahmias schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Nahmias krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ha`coach Natanya 58%, Chelsra.FC 42%.
Ha`coach Natanya - Chelsra.FC 0:1