Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:19
  • Competitiewedstrijd: Liga Artzit.03
  • Stadion: ISlan Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2822
ISlan the turtels
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 15.1
unsatisfactory Schieten hopeless
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


26e minuut.
Vasihon met een sublieme pass. Berenshtein bereikt de bal nog maar net als eerste. Sade begaat een overtreding. Sade krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Zvieli geeft een hoge lob. Klungelig pakt Jenajshvili de bal. Sade is nu in balbezit. Aouat is nu in balbezit. Aouat haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
ISlan - the turtels 1:0

33e minuut.
Adir rent richting de bal. Sade verovert de bal door een tackle van achteren. Aouat rent richting de bal. Adir bereikt de bal nog maar net als eerste. Adir schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Kol passt de bal zonder na te denken. Hasan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasan met een sublieme pass. Tzemach bereikt de bal nog maar net als eerste. Tzemach schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Adir verovert de bal door een tackle van achteren. Sade rent richting de bal. Sade passt de bal zonder na te denken. Ghanch rent richting de bal. Ghanch schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Hasan probeert de bal met de borst te controleren. Hasan geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Plian de bal. Tzemach is nu in balbezit. Tzemach schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ISlan - the turtels 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ISlan 46%, the turtels 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ISlan - the turtels 1:1

46e minuut.
Adir bereikt de bal nog maar net als eerste. Aouat onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Adir. Adir krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Zvieli geeft een lange en hoge pass. Daar is Adir, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leibovich rent richting de bal. Adir onderschept slim de pass. Adir draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Berenshtein rent richting de bal. Sade onderschept slim de pass. Sade met een sublieme pass. Tzemach rent richting de bal. Tzemach draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ISlan - the turtels 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ISlan 46%, the turtels 54%.
ISlan - the turtels 1:2