Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
the turtels Chelsra.FC
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
63% Spel op eigen helft 37%
6 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.4 gemiddelde waardering 17.3
hopeless Schieten unsatisfactory
poor Passen hopeless
weak Verdedigen unsatisfactory


21e minuut.
Biruk verovert de bal door een tackle van achteren. Chician bereikt de bal nog maar net als eerste. Chician met een sublieme pass. Mashich bereikt de bal nog maar net als eerste. Mashich haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Shtrauber geeft de bal voor. Mashich probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zano rent richting de bal. Biruk bereikt de bal nog maar net als eerste. Biruk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Nadel geeft een lange en hoge pass. Adir kopt de bal weg. Ghanch bereikt de bal nog maar net als eerste. Tzemach bereikt de bal nog maar net als eerste. Tzemach haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
the turtels - Chelsra.FC 1:0

29e minuut.
Hasan is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Srur. Hasan raakt geblesseerd tijdens het duel. Adir zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Tzemach de bal. Tzemach schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Salem verovert de bal door een tackle van achteren. Salem geeft de bal voor. Zano probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ghanch rent richting de bal. Ghanch haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Ben Yousef geeft de bal voor. Inworp. Harazi met een snelle inworp. Biruk rent richting de bal. Biruk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: the turtels 62%, Chelsra.FC 38%.
the turtels - Chelsra.FC 1:0

52e minuut.
Leibovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Biruk rent richting de bal. Mashich is nu in balbezit. Biruk bereikt de bal nog maar net als eerste. Biruk draait met de bal, schiet en ... Kadosh kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Tzemach haalt uit met een fantastische trap. Cahila werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Hogeg rent richting de bal. Salem schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Hogeg is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hogeg zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Adir is nu in balbezit. Biruk onderschept slim de pass. Sade rent richting de bal. Biruk verovert de bal door een tackle van achteren. Biruk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Adir is nu in balbezit. Biruk onderschept slim de pass. Biruk speelt de bal door. Mashich rent richting de bal. Mashich draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: the turtels 64%, Chelsra.FC 36%.
the turtels - Chelsra.FC 1:0