Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ISlan Ha`coach Natanya
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
46% Spel op eigen helft 54%
17 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 18.4
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen weak


4e minuut.
Klungelig pakt Baums de bal. Adir is nu in balbezit. Kattan is nu in balbezit. Adir onderschept slim de pass. Adir schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Yemin geeft een lange en hoge pass. Shirzi geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Adir de bal. Baums is nu in balbezit. Baums schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ISlan - Ha`coach Natanya 1:0

38e minuut.
Baums kan de bal niet met de borst controleren. Baums met een sublieme pass. Kofman heeft problemen om de bal te vangen. Adir is nu in balbezit. Adir schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Kattan speelt de bal door. Melamed bereikt de bal nog maar net als eerste. Baums bereikt de bal nog maar net als eerste. Adir bereikt de bal nog maar net als eerste. Adir schiet op doel. Sa`adon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Yemin onderschept slim de pass. Yemin speelt de bal door. Adir is nu in balbezit. Adir draait met de bal, schiet en ... Sa`adon werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ISlan - Ha`coach Natanya 2:0

43e minuut.
Kattan geeft een hoge lob. Ben Tzvi is nu in balbezit. Ben Tzvi passt de bal met de wreef. Elhadad is nu in balbezit. Elhadad draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ISlan 51%, Ha`coach Natanya 49%.
ISlan - Ha`coach Natanya 2:0

48e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Nimni niet meer kan verder spelen. Toema komt het veld opgelopen. Shivhon met een snelle inworp. Tzafrir rent richting de bal. Tzafrir geeft de bal voor. Toema probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

49e minuut.
Yemin is nu in balbezit. Baums verovert de bal door een tackle van achteren. Baums speelt de bal door. Adir rent richting de bal. Adir schiet op doel. Sa`adon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Vaaknin met een snelle inworp. Yemin probeert naar een medespeler te passen. Elhadad bereikt de bal nog maar net als eerste. Elhadad schiet op doel. Na een snelle pass probeert Martziano de bal onder controle te krijgen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
ISlan - Ha`coach Natanya 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ISlan 42%, Ha`coach Natanya 58%.
ISlan - Ha`coach Natanya 2:1