Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Shimshon Bunker Maccabi Yaffo
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
11 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 16.5
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


22e minuut.
Ratzabi geeft een hoge lob. Golan rent richting de bal. Golan passt de bal in één keer door. Almadon bereikt de bal nog maar net als eerste. Almadon haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Madosh geeft een hoge lob. Ratzabi controleert de bal met de borst. Ratzabi probeert naar een medespeler te passen. Almadon is nu in balbezit. Almadon schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Daar is Danan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alberman bereikt de bal nog maar net als eerste. Alberman passt de bal met de wreef. Spongin rent richting de bal. Spongin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Ratzabi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratzabi passt de bal zonder na te denken. Zvieli heeft problemen om de bal te vangen. Almadon rent richting de bal. Almadon draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Kadusi rent richting de bal. Danan onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kadusi. Kadusi krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shimshon Bunker 53%, Maccabi Yaffo 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Shimshon Bunker - Maccabi Yaffo 0:0

58e minuut.
Kadosh geeft een lange en hoge pass. Alfassi rent richting de bal. Alfassi speelt de bal door. Almadon is nu in balbezit. Almadon haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Gilat met een sublieme pass. Daar is Danan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Danan probeert naar een medespeler te passen. Almadon rent richting de bal. Almadon draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Shimshon Bunker - Maccabi Yaffo 1:0

63e minuut.
Buzaglo geeft de bal voor. Kaveda is nu in balbezit. Spongin is nu in balbezit. Spongin haalt uit met een fantastische trap. Kaveda probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Hasan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Filyan is nu in balbezit. Filyan geeft een hoge lob. Almadon bereikt de bal nog maar net als eerste. Almadon haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shimshon Bunker 51%, Maccabi Yaffo 49%.
Shimshon Bunker - Maccabi Yaffo 1:0