Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
אלופי אור עקיבא Mo`adon Sport Herzeliya
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.7 gemiddelde waardering 18
zwak Schieten matig
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Roman met de inworp. Soher is nu in balbezit. Soher met een sublieme pass. Shayo rent richting de bal. Shayo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Karpel is nu in balbezit. Melamed verovert de bal door een tackle van achteren. Kadosh met een sublieme pass. Israely bereikt de bal nog maar net als eerste. Israely geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Karpel passt de bal in één keer door. Gavrieli is nu in balbezit. Ganon onderschept slim de pass. Filyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Filyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
אלופי אור עקיבא - Mo`adon Sport Herzeliya 0:1

27e minuut.
Soher verovert de bal door een tackle van achteren. Soher speelt de bal door. Karpel is nu in balbezit. Shayo rent richting de bal. Shayo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
אלופי אור עקיבא - Mo`adon Sport Herzeliya 1:1

28e minuut.
Tapra rent richting de bal. Tapra geeft de bal voor. Israely kopt de bal weg. Shayo is nu in balbezit. Shayo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Nachtyler is nu in balbezit. Soher bereikt de bal nog maar net als eerste. Nachtyler onderschept slim de pass. Filyan is nu in balbezit. Filyan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Soher passt de bal in één keer door. Shmariaho rent richting de bal. Cahlon begaat een overtreding. Shmariaho raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

41e minuut.
Avutbul rent richting de bal. Avutbul geeft de bal voor. Soher probeert de bal met de borst te controleren. Ganon bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganon haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: אלופי אור עקיבא 38%, Mo`adon Sport Herzeliya 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
אלופי אור עקיבא - Mo`adon Sport Herzeliya 1:1

49e minuut.
Avutbul verovert de bal door een tackle van achteren. Avutbul geeft een hoge lob. Shukron heeft problemen om de bal te vangen. Ganon rent richting de bal. Ganon schiet op doel. Azarya probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
אלופי אור עקיבא - Mo`adon Sport Herzeliya 1:2

50e minuut.
Cahlon passt de bal zonder na te denken. Shayo rent richting de bal. Melamed bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpel is nu in balbezit. Karpel haalt uit met een fantastische trap. Paal!

58e minuut.
Soher probeert naar een medespeler te passen. Nachtyler bereikt de bal nog maar net als eerste. Nachtyler met een sublieme pass. Ganon is nu in balbezit. Ganon haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Shayo rent richting de bal. Shayo passt de bal in één keer door. Cahlon rent richting de bal. Cahlon schiet op doel. Abuksis probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: אלופי אור עקיבא 54%, Mo`adon Sport Herzeliya 46%.
אלופי אור עקיבא - Mo`adon Sport Herzeliya 1:2