Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:19
  • Competitiewedstrijd: Liga Artzit.03
  • Stadion: RaFuL Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 2862
RaFuL Rakefet
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 18.2
waardeloos Schieten slecht
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Inbrum geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pinto met een snelle inworp. Namdar bereikt de bal nog maar net als eerste. Namdar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RaFuL - Rakefet 0:1

23e minuut.
Namdar rent richting de bal. Hajaj onderschept slim de pass. Hajaj speelt de bal door. Inbrum bereikt de bal nog maar net als eerste. Inbrum schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
RaFuL - Rakefet 1:1

28e minuut.
Liad passt de bal zonder na te denken. Daar is Namdar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hajaj tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hajaj krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Karpel is nu in balbezit. Karpel geeft een lange en hoge pass. Tzimet heeft problemen om de bal te vangen. Liad is nu in balbezit. Liad schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Goldring probeert naar een medespeler te passen. Liad probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hajaj rent richting de bal. Liad verovert de bal door een tackle van achteren. Liad schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RaFuL 59%, Rakefet 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
RaFuL - Rakefet 1:1

55e minuut.
Hajaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajaj met een sublieme pass. Inbrum bereikt de bal nog maar net als eerste. Inbrum draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Forsher de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Hajaj rent richting de bal. Hajaj geeft een lange en hoge pass. Daar is Vered, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Luz verovert de bal door een tackle van achteren. Luz geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Tega geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Keisi de bal onder controle te krijgen. Liad bereikt de bal nog maar net als eerste. Liad schiet op doel. Krisspin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RaFuL - Rakefet 1:2

75e minuut.
Elimelech bereikt de bal nog maar net als eerste. Namdar bereikt de bal nog maar net als eerste. Namdar passt de bal met de wreef. Liad rent richting de bal. Liad haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Luz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Goldring is nu in balbezit. Tega rent richting de bal. Goldring verovert de bal door een tackle van achteren. Goldring geeft een hoge lob. Tikva probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
RaFuL - Rakefet 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RaFuL 41%, Rakefet 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
RaFuL - Rakefet 2:2