Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ha`coach Natanya the turtels
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
11 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 15.5
slecht Schieten hopeloos
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen zwak


4e minuut.
Inworp. Ben Tzvi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nahmias bereikt de bal nog maar net als eerste. Nahmias geeft een hoge lob. Elhadad krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Nahmias probeert naar een medespeler te passen. Sade is nu in balbezit. Nahmias rent richting de bal. Elhadad rent richting de bal. Elhadad haalt uit met een fantastische trap. Paal!

18e minuut.
Elhadad rent richting de bal. Nahmias bereikt de bal nog maar net als eerste. Elhadad rent richting de bal. Elhadad haalt uit met een fantastische trap. Kadosh werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ha`coach Natanya - the turtels 1:0

31e minuut.
Ben Tzvi geeft een lange en hoge pass. Ben Yousef heeft problemen om de bal te vangen. Elhadad bereikt de bal nog maar net als eerste. Elhadad schiet op doel. Leibovich probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Ha`coach Natanya - the turtels 2:0

38e minuut.
Jenajshvili is nu in balbezit. Jenajshvili probeert naar een medespeler te passen. Melamed is nu in balbezit. Sade verovert de bal door een tackle van achteren. Sade geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Adir onderschept slim de pass. Adir geeft de bal voor. Daar is Melamed, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ghanch verovert de bal door een tackle van achteren. Ghanch schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ha`coach Natanya 50%, the turtels 50%.
Ha`coach Natanya - the turtels 2:0

72e minuut.
Sade passt de bal zonder na te denken. Tzemach probeert de bal aan de voet te houden. Melamed rent richting de bal. Tzemach onderschept slim de pass. Tzemach schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ha`coach Natanya - the turtels 2:1

77e minuut.
Kofman met een sublieme pass. Elhadad rent richting de bal. Adir rent richting de bal. Nahmias rent richting de bal. Nahmias draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ha`coach Natanya 37%, the turtels 63%.
Ha`coach Natanya - the turtels 2:1