Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:18
  • Competitiewedstrijd: Liga Artzit.03
  • Stadion: RaFuL Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 2774
RaFuL Shimshon Bunker
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 16.1
poor Schieten weak
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


16e minuut.
Hajaj is nu in balbezit. Hajaj speelt de bal door. Inbrum is nu in balbezit. Elimelech is nu in balbezit. Elimelech draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RaFuL - Shimshon Bunker 1:0

23e minuut.
Filyan onderschept slim de pass. Filyan passt de bal in één keer door. Hajaj rent richting de bal. Almadon verovert de bal door een tackle van achteren. Almadon haalt uit met een fantastische trap. Krisspin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Tzimet geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Golan met een snelle inworp. Ratzabi rent richting de bal. Ratzabi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Faygenbaum met een snelle inworp. Filyan is nu in balbezit. Filyan met een sublieme pass. Almadon bereikt de bal nog maar net als eerste. Almadon schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tzimet trapt de bal weg. Kadusi kopt de bal weg. Ratzabi is nu in balbezit. Ratzabi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Almadon heeft problemen om de bal te vangen. Hajaj is nu in balbezit. Kadusi is nu in balbezit. Kadusi haalt uit met een fantastische trap. Krisspin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
RaFuL - Shimshon Bunker 1:1

40e minuut.
Goldring passt de bal zonder na te denken. Daar is Golan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zinger schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Golan raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

41e minuut.
Golan met de inworp. Ratzabi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratzabi geeft de bal voor. Almadon krijgt zijn hoofd ertegen. Krisspin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RaFuL - Shimshon Bunker 1:2

45e minuut.
Zinger geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Golan met een snelle inworp. Ratzabi is nu in balbezit. Ratzabi geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RaFuL 58%, Shimshon Bunker 42%.
RaFuL - Shimshon Bunker 1:2

52e minuut.
Goldring passt de bal met de wreef. Zokol probeert naar een medespeler te passen. Inbrum heeft problemen om de bal te vangen. Elimelech is nu in balbezit. Elimelech schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Kadosh raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kaveda komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Kaveda geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nave zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Elimelech rent richting de bal. Elimelech haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Alfassi met een sublieme pass. Hajaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajaj speelt de bal door. Almadon is nu in balbezit. Almadon haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RaFuL 49%, Shimshon Bunker 51%.
RaFuL - Shimshon Bunker 1:2