Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Maccabi Yaffo Rakefet
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
56% Spel op eigen helft 44%
5 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 17.4
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Spongin onderschept slim de pass. Mosinzon is nu in balbezit. Aloni verovert de bal door een tackle van achteren. Spongin rent richting de bal. Spongin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Spongin bereikt de bal nog maar net als eerste. Tega onderschept slim de pass. Aloni verovert de bal door een tackle van achteren. Spongin bereikt de bal nog maar net als eerste. Spongin schiet op doel. Tikva bokst de bal weg. Aloni is nu in balbezit. Mosinzon rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maccabi Yaffo - Rakefet 1:0

28e minuut.
Forsher probeert naar een medespeler te passen. Karpel bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Keissi. Keissi krijgt een gele kaart. Karpel roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Karpel kan niet meer verder spelen. Sabag komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Forsher probeert naar een medespeler te passen. Liad bereikt de bal nog maar net als eerste. Namdar is nu in balbezit. Liad rent richting de bal. Liad haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maccabi Yaffo 57%, Rakefet 43%.
Maccabi Yaffo - Rakefet 1:0

54e minuut.
Vered is nu in balbezit. Aloni verovert de bal door een tackle van achteren. Tega tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tega krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Sela rent richting de bal. Aloni verovert de bal door een tackle van achteren. Mosinzon legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Aloni raakt geblesseerd tijdens het duel. Aloni legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Maccabi Yaffo - Rakefet 2:0

76e minuut.
Namdar kopt de bal weg. Pinto bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinto passt de bal zonder na te denken. Liad rent richting de bal. Liad draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Hasan onderschept slim de pass. Hasan probeert naar een medespeler te passen. Namdar heeft problemen om de bal te vangen. Liad bereikt de bal nog maar net als eerste. Liad draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Maccabi Yaffo - Rakefet 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maccabi Yaffo 55%, Rakefet 45%.
Maccabi Yaffo - Rakefet 2:1