Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nacional F.C. Fúria Roja Guabirá
532 modificado Tactiek Kutinho
43% Balbezit 57%
58% Spel op eigen helft 42%
4 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
54.2 gemiddelde waardering 67
zeer goed Schieten uitmuntend
zeer goed Passen formidabel
zeer goed Verdedigen uitmuntend


1e minuut.
Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortiz passt de bal zonder na te denken. Candito bereikt de bal nog maar net als eerste. Candito geeft een hoge lob. Friberg maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Geranski passt de bal met de wreef. Ficek is nu in balbezit. Ficek probeert naar een medespeler te passen. Redondo is nu in balbezit. Redondo draait met de bal, schiet en ... Sistiaga bokst de bal weg.

7e minuut.
Siscar met een sublieme pass. Ficek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ficek geeft een lange en hoge pass. Redondo maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nacional F.C. - Fúria Roja Guabirá 0:1

9e minuut.
Madow geeft een hoge lob. Kirop kopt de bal weg. Krogsgård rent richting de bal. Krogsgård geeft een hoge lob. Redondo maakt een snoekduik en kopt de bal. Sistiaga bokst de bal weg.

22e minuut.
Geranski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Krogsgård bereikt de bal nog maar net als eerste. Krogsgård passt de bal zonder na te denken. Ficek geeft de bal voor. Redondo maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Siscar geeft een hoge lob. Redondo heeft problemen om de bal te vangen. Siscar is nu in balbezit. Redondo onderschept slim de pass. Redondo haalt uit met een fantastische trap. Sistiaga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Krogsgård is nu in balbezit. Krogsgård probeert naar een medespeler te passen. Redondo is nu in balbezit. Redondo draait met de bal, schiet en ... Sistiaga maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Geranski onderschept slim de pass. Geranski probeert naar een medespeler te passen. Krogsgård is nu in balbezit. Krogsgård geeft een hoge lob. Redondo springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Geranski heeft problemen om de bal te vangen. Geranski speelt de bal door. Trump probeert naar een medespeler te passen. Ficek geeft de bal voor. Redondo maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Krogsgård rent richting de bal. Krogsgård met een sublieme pass. Geranski is nu in balbezit. Geranski geeft de bal voor. Redondo krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nacional F.C. 60%, Fúria Roja Guabirá 40%.
Nacional F.C. - Fúria Roja Guabirá 0:1

46e minuut.
Mikita rent richting de bal. Mikita geeft een hoge lob. Siscar is nu in balbezit. Redondo onderschept slim de pass. Redondo schiet op doel. Sistiaga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

49e minuut.
Krogsgård probeert naar een medespeler te passen. Geranski is nu in balbezit. Geranski geeft een hoge lob. Redondo is nu in balbezit. Redondo draait met de bal, schiet en ... Sistiaga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Laime speelt de bal door. Friberg rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Brazio. Brazio krijgt een gele kaart. Friberg is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kornek komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Gómez neemt vlug de vrije trap. Redondo kopt de bal weg. Geranski speelt de bal door. Krogsgård bereikt de bal nog maar net als eerste. Krogsgård draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Geranski probeert naar een medespeler te passen. Mikita is nu in balbezit. Mikita geeft de bal voor. Redondo is nu in balbezit. Redondo schiet op doel. Sistiaga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Ficek geeft de bal voor. Redondo kopt de bal weg. Geranski bereikt de bal nog maar net als eerste. Geranski haalt uit met een fantastische trap. Redondo probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal. Sistiaga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Liadzevich kopt de bal weg. Siscar rent richting de bal. Redondo begaat een overtreding. Redondo krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Geranski probeert naar een medespeler te passen. Krogsgård bereikt de bal nog maar net als eerste. Krogsgård passt de bal in één keer door. Daar is Redondo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Redondo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nacional F.C. 55%, Fúria Roja Guabirá 45%.
Nacional F.C. - Fúria Roja Guabirá 0:1