Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DESTROYER Spαя†αиS F.C.
zzz Tactiek цонфиденце
50% Balbezit 50%
60% Spel op eigen helft 40%
2 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
55.8 gemiddelde waardering 62.1
uitstekend Schieten uitstekend
goed Passen zeer goed
formidabel Verdedigen uitstekend


7e minuut.
Han-Kon onderschept slim de pass. Han-Kon probeert naar een medespeler te passen. Barahona rent richting de bal. Barahona draait met de bal, schiet en ... Valdez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DESTROYER - Spαя†αиS F.C. 0:1

11e minuut.
Claros is nu in balbezit. Claros met een sublieme pass. Han-Kon is nu in balbezit. Al-Malik bereikt de bal nog maar net als eerste. Al-Malik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Han-Kon geeft een lange en hoge pass. Barahona is nu in balbezit. Albornos begaat een overtreding. Barahona is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Mabilog neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Díaz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ortuño is nu in balbezit. Al-Malik verovert de bal door een tackle van achteren. Al-Malik kan de bal niet met de borst controleren. Al-Malik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DESTROYER 60%, Spαя†αиS F.C. 40%.
DESTROYER - Spαя†αиS F.C. 0:1

52e minuut.
Narynbaev met een snelle inworp. Han-Kon probeert naar een medespeler te passen. Narynbaev heeft problemen om de bal te vangen. Narynbaev geeft een hoge lob. Al-Malik springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

55e minuut.
Inworp. Ortuño met de inworp. Narynbaev probeert naar een medespeler te passen. Al-Malik bereikt de bal nog maar net als eerste. Al-Malik haalt uit met een fantastische trap. Valdez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Díaz de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Narynbaev geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Al-Malik bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Moreno rent richting de bal. Han-Kon onderschept slim de pass. Han-Kon speelt de bal door. Barahona rent richting de bal. Barahona schiet op doel. Valdez bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Narynbaev is nu in balbezit. Narynbaev met een sublieme pass. Al-Malik bereikt de bal nog maar net als eerste. Al-Malik haalt uit met een fantastische trap. Valdez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DESTROYER - Spαя†αиS F.C. 0:2

72e minuut.
Saucedo geeft een lange en hoge pass. Avarkeszi bereikt de bal nog maar net als eerste. Viscarra verovert de bal door een tackle van achteren. Viscarra haalt uit met een fantastische trap. Temesvári werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DESTROYER - Spαя†αиS F.C. 1:2

79e minuut.
Albornos verovert de bal door een tackle van achteren. Albornos speelt de bal door. Díaz rent richting de bal. Díaz passt de bal zonder na te denken. Viscarra rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DESTROYER 60%, Spαя†αиS F.C. 40%.
DESTROYER - Spαя†αиS F.C. 1:2