Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Universidad Deportivo Motoyoé
4-4-2 Tactiek arcade 3
51% Balbezit 49%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 18
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
56.9 gemiddelde waardering 51.5
uitmuntend Schieten zeer goed
solide Passen zeer goed
goed Verdedigen zeer goed


16e minuut.
Cabezas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabezas passt de bal met de wreef. Bonilla probeert naar een medespeler te passen. Sevrini rent richting de bal. Sevrini haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Guarachi geeft de bal voor. Ambaiba rent richting de bal. Laime tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Laime krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Daar is Barrenechea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barrenechea geeft een lange en hoge pass. Díez kopt de bal weg. Ambaiba bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambaiba draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Bonilla probeert de bal met de borst te controleren. Díez rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bonilla. Bonilla krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Díez onderschept slim de pass. Reynoso rent richting de bal. Díez onderschept slim de pass. Díez geeft de bal voor. Ambaiba springt en kopt de bal. Kuśnierewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Bonilla verovert de bal door een tackle van achteren. Bonilla passt de bal met de wreef. Rivero rent richting de bal. Rivero draait met de bal, schiet en ... Montaño probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Montaño probeert naar een medespeler te passen. Bonilla geeft de bal voor. Gómez kopt de bal weg. Daar is Rivero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rivero haalt uit met een fantastische trap. Montaño probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Renjel passt de bal zonder na te denken. Daar is Laime, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ambaiba verovert de bal door een tackle van achteren. Ambaiba draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Universidad - Deportivo Motoyoé 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Universidad 60%, Deportivo Motoyoé 40%.
Universidad - Deportivo Motoyoé 1:0

53e minuut.
Reynoso geeft een hoge lob. Bonilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonilla passt de bal met de wreef. Sevrini bereikt de bal nog maar net als eerste. Sevrini haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Gómez probeert naar een medespeler te passen. Llanos is nu in balbezit. Llanos passt de bal met de wreef. Ambaiba is nu in balbezit. Ambaiba draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Díez bereikt de bal nog maar net als eerste. Díez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Universidad - Deportivo Motoyoé 2:0

58e minuut.
Reynoso geeft een hoge lob. Guarachi probeert de bal met de borst te controleren. Guarachi met een sublieme pass. Ambaiba rent richting de bal. Ambaiba haalt uit met een fantastische trap. Kuśnierewicz bokst de bal weg.

85e minuut.
Llanos is nu in balbezit. Bonilla onderschept slim de pass. Bonilla geeft een hoge lob. Sevrini rent richting de bal. Sevrini draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Reynoso geeft een lange en hoge pass. Cabezas is nu in balbezit. Cabezas passt de bal in één keer door. Rivero rent richting de bal. Rivero draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Universidad 49%, Deportivo Motoyoé 51%.
Universidad - Deportivo Motoyoé 2:0