Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SKOKA FC Real Camba
4-3-2-1 Tactiek Tac.M1.1
54% Balbezit 46%
37% Spel op eigen helft 63%
9 Doelpogingen 14
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 7
45.7 gemiddelde waardering 49.7
very good Schieten solid
average Passen solid
solid Verdedigen adequate


4e minuut.
Saravakos onderschept slim de pass. Cabrales bereikt de bal nog maar net als eerste. Barahona verovert de bal door een tackle van achteren. Barahona draait met de bal, schiet en ... Machaca probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SKOKA FC - Real Camba 0:1

5e minuut.
Cabrales bereikt de bal nog maar net als eerste. Barahona onderschept slim de pass. Barahona passt de bal met de wreef. Puszkin is nu in balbezit. Puszkin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Tianshuo verovert de bal door een tackle van achteren. Tianshuo geeft de bal voor. Puszkin is nu in balbezit. Puszkin haalt uit met een fantastische trap. Machaca maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Lacasa is nu in balbezit. Dueñas rent richting de bal. Lacasa rent richting de bal. Dueñas rent richting de bal. Dueñas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Dueñas rent richting de bal. Lacasa rent richting de bal. Volker rent richting de bal. Zanát verovert de bal door een tackle van achteren. Zanát draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Volker geeft een lange en hoge pass. Saravakos controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Abendroth neemt vlug de vrije trap. Zanát rent richting de bal. Zanát draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SKOKA FC - Real Camba 1:1

39e minuut.
Barahona bereikt de bal nog maar net als eerste. Armero bereikt de bal nog maar net als eerste. Trippier bereikt de bal nog maar net als eerste. Armero verovert de bal door een tackle van achteren. Armero draait met de bal, schiet en ... Machaca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SKOKA FC 33%, Real Camba 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SKOKA FC - Real Camba 1:1

48e minuut.
Tianshuo is nu in balbezit. Tianshuo geeft een hoge lob. Sapanatar kopt de bal weg. Zanát is nu in balbezit. Zanát haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Robledo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Puszkin rent richting de bal. Mikrus onderschept slim de pass. Mikrus passt de bal zonder na te denken. Cabrales bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabrales haalt uit met een fantastische trap. Robledo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lacasa rent richting de bal. Lacasa schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Tianshuo onderschept slim de pass. Tianshuo geeft de bal voor. Puszkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Puszkin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SKOKA FC - Real Camba 1:2

65e minuut.
Trippier verovert de bal door een tackle van achteren. Puszkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Puszkin probeert naar een medespeler te passen. Saravakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Saravakos schiet op doel. Machaca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Nicoń geeft een hoge lob. Trippier is nu in balbezit. Trippier geeft de bal voor. Zanát rent richting de bal. Zanát draait met de bal, schiet en ... Robledo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SKOKA FC - Real Camba 2:2

69e minuut.
Trippier bereikt de bal nog maar net als eerste. Barahona onderschept slim de pass. Barahona passt de bal in één keer door. Puszkin rent richting de bal. Puszkin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Volker geeft een hoge lob. Trippier verovert de bal door een tackle van achteren. Puszkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Puszkin schiet op doel. Machaca werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SKOKA FC - Real Camba 2:3

75e minuut.
Ogăraru rent richting de bal. Saravakos verovert de bal door een tackle van achteren. Abendroth begaat een overtreding. Abendroth krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Armero geeft de bal voor. Ogăraru rent richting de bal. Saravakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Saravakos haalt uit met een fantastische trap. Machaca maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SKOKA FC - Real Camba 2:4

85e minuut.
Zanát probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Lacasa de bal. Cabrales bereikt de bal nog maar net als eerste. Puszkin onderschept slim de pass. Puszkin schiet op doel. Machaca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Puszkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Puszkin haalt uit met een fantastische trap. Machaca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SKOKA FC 40%, Real Camba 60%.
SKOKA FC - Real Camba 2:4