Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ultime santos WilstermannF.C.
Normal Tactiek G541
40% Balbezit 60%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 30
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 37.5
poor Schieten very good
weak Passen average
poor Verdedigen good


2e minuut.
Palenque geeft een hoge lob. Arequipa controleert de bal met de borst. Ureña is nu in balbezit. Ureña schiet op doel. Tejerina werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ultime santos - WilstermannF.C. 0:1

2e minuut.
Alaca probeert de bal met de borst te controleren. Unzueta is nu in balbezit. Unzueta speelt de bal door. Palenque heeft problemen om de bal te vangen. Palenque haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Pelaes verovert de bal door een tackle van achteren. Pelaes passt de bal met de wreef. Daar is Alavila, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ureña verovert de bal door een tackle van achteren. Ureña haalt uit met een fantastische trap. Tejerina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Merlo kopt de bal weg. Calatayud kan de bal niet met de borst controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Avaroa. Avaroa krijgt een gele kaart. Calatayud wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

11e minuut.
Tejerina bereikt de bal nog maar net als eerste. Alavila rent richting de bal. Tejerina is nu in balbezit. Alavila is nu in balbezit. Ureña onderschept slim de pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ureña bereikt de bal nog maar net als eerste. Ureña haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ultime santos - WilstermannF.C. 0:2

15e minuut.
Arequipa probeert naar een medespeler te passen. Unzueta geeft een lange en hoge pass. Daar is Barra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ureña bereikt de bal nog maar net als eerste. Ureña schiet op doel. Tejerina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Arequipa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Alaca rent richting de bal. Alaca geeft een hoge lob. Klungelig pakt Arequipa de bal. Ureña rent richting de bal. Ureña haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ultime santos - WilstermannF.C. 0:3

24e minuut.
Calatayud speelt de bal door. Palenque rent richting de bal. Palenque probeert naar een medespeler te passen. Ureña is nu in balbezit. Ureña draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
ultime santos - WilstermannF.C. 0:4

29e minuut.
Palenque bereikt de bal nog maar net als eerste. Arequipa onderschept slim de pass. Campero onderschept slim de pass. Ureña rent richting de bal. Ureña draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Pelaes probeert naar een medespeler te passen. Calatayud rent richting de bal. Calatayud passt de bal zonder na te denken. Daar is Ureña, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ureña draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Palenque onderschept slim de pass. Palenque met een sublieme pass. Ureña is nu in balbezit. Ureña draait met de bal, schiet en ... Tejerina werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Bankovic heeft problemen om de bal te vangen. Ureña rent richting de bal. Ureña draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ultime santos - WilstermannF.C. 0:5

41e minuut.
Barra probeert de bal aan de voet te houden. Campero geeft een lange en hoge pass. Palenque probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ureña rent richting de bal. Ureña haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ultime santos 82%, WilstermannF.C. 18%.
ultime santos - WilstermannF.C. 0:5

46e minuut.
Pelaes met een sublieme pass. Unzueta rent richting de bal. Unzueta geeft de bal voor. Ureña bereikt de bal nog maar net als eerste. Ureña schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ultime santos - WilstermannF.C. 0:6

50e minuut.
Tejerina met een sublieme pass. Palenque kopt de bal weg. Ureña is nu in balbezit. Ureña haalt uit met een fantastische trap. Tejerina maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Alaca speelt de bal door. Unzueta is nu in balbezit. Unzueta probeert naar een medespeler te passen. Ureña bereikt de bal nog maar net als eerste. Ureña schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Arequipa rent richting de bal. Campero verovert de bal door een tackle van achteren. Campero probeert naar een medespeler te passen. Ureña rent richting de bal. Ureña haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ultime santos - WilstermannF.C. 0:7

61e minuut.
Ureña passt de bal met de wreef. Campero is nu in balbezit. Campero passt de bal in één keer door. Ureña is nu in balbezit. Ureña haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
Pelaes met een sublieme pass. Calatayud bereikt de bal nog maar net als eerste. Calatayud probeert naar een medespeler te passen. Ureña rent richting de bal. Ureña haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Campero met een sublieme pass. Unzueta bereikt de bal nog maar net als eerste. Unzueta passt de bal in één keer door. Ureña bereikt de bal nog maar net als eerste. Ureña schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Palenque met een sublieme pass. Calatayud rent richting de bal. Calatayud met een sublieme pass. Ureña bereikt de bal nog maar net als eerste. Ureña schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Palenque rent richting de bal. Palenque geeft een lange en hoge pass. Pino probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ureña is nu in balbezit. Ureña draait met de bal, schiet en ... Tejerina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ultime santos - WilstermannF.C. 0:8

74e minuut.
Palenque geeft een lange en hoge pass. Calatayud kopt de bal weg. Pelaes geeft de bal voor. Ureña rent richting de bal. Ureña schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Calatayud kopt de bal weg. Merlo is nu in balbezit. Merlo met een sublieme pass. Ureña rent richting de bal. Ureña draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ultime santos 70%, WilstermannF.C. 30%.
ultime santos - WilstermannF.C. 0:8