Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bolívar FRKXII
1 Tactiek 343
56% Balbezit 44%
26% Spel op eigen helft 74%
26 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 3
39.5 gemiddelde waardering 22.4
goed Schieten zwak
matig Passen zwak
matig Verdedigen zwak


1e minuut.
Villavicencio passt de bal in één keer door. Melazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Medina onderschept slim de pass. Borsari is nu in balbezit. Borsari geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Herrera rent richting de bal. Herrera haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bolívar - FRKXII 1:0

5e minuut.
Zeballos controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Durán maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Daar is Ybarra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Herrera rent richting de bal. Herrera draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Bellido geeft de bal voor. Villavicencio kopt de bal weg. Rubio onderschept slim de pass. Herrera kan de bal niet met de borst controleren. Herrera schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

8e minuut.
Bellido is nu in balbezit. Bellido passt de bal in één keer door. Daar is Herrera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Herrera draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bolívar - FRKXII 2:0

11e minuut.
Arteaga met een snelle inworp. Flores rent richting de bal. Flores met een sublieme pass. Borsari bereikt de bal nog maar net als eerste. Borsari geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Leaños onderschept slim de pass. Leaños geeft de bal voor. Herrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Villavicencio bereikt de bal nog maar net als eerste. Villavicencio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bolívar - FRKXII 3:0

19e minuut.
Medina geeft de bal voor. Inworp. Melazzi met een snelle inworp. Tordoya rent richting de bal. Tordoya haalt uit met een fantastische trap. Peñafiel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Melazzi speelt de bal door. Tintaya probeert de bal met de borst te controleren. Villavicencio is nu in balbezit. Villavicencio draait met de bal, schiet en ... Davalos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bolívar - FRKXII 4:0

35e minuut.
Montero passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Bellido de bal. Bellido geeft een lange en hoge pass. Villavicencio bereikt de bal nog maar net als eerste. Villavicencio haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Uribe is nu in balbezit. Uribe probeert naar een medespeler te passen. Villavicencio is nu in balbezit. Villavicencio haalt uit met een fantastische trap. Davalos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bolívar - FRKXII 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bolívar 27%, FRKXII 73%.
Bolívar - FRKXII 5:0

46e minuut.
Arteaga heeft problemen om de bal te vangen. Arteaga geeft de bal voor. Ybarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Herrera verovert de bal door een tackle van achteren. Herrera haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bolívar - FRKXII 6:0

50e minuut.
Gareca bereikt de bal nog maar net als eerste. Montero onderschept slim de pass. Montero geeft een hoge lob. Herrera is nu in balbezit. Herrera draait met de bal, schiet en ... Davalos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Montero geeft een lange en hoge pass. Rubio is nu in balbezit. Herrera onderschept slim de pass. Herrera haalt uit met een fantastische trap. Davalos probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Bellido kopt de bal weg. Montero rent richting de bal. Montero geeft een hoge lob. Herrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Herrera schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Leaños onderschept slim de pass. Bellido speelt de bal door. Villavicencio bereikt de bal nog maar net als eerste. Villavicencio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bolívar - FRKXII 7:0

62e minuut.
Bellido bereikt de bal nog maar net als eerste. Tintaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Tintaya met een sublieme pass. Daar is Bellido, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bellido draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Bellido bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellido geeft een hoge lob. Rubio heeft problemen om de bal te vangen. Villavicencio is nu in balbezit. Villavicencio draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Bolívar - FRKXII 8:0

67e minuut.
Leaños kopt de bal weg. Flores probeert de bal aan de voet te houden. Zeballos is nu in balbezit. Zeballos schiet op doel. Peñafiel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bolívar - FRKXII 8:1

74e minuut.
Tintaya onderschept slim de pass. Tintaya passt de bal zonder na te denken. Herrera rent richting de bal. Herrera haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bolívar - FRKXII 9:1

77e minuut.
Uribe kopt de bal weg. Flores rent richting de bal. Flores passt de bal zonder na te denken. Villavicencio bereikt de bal nog maar net als eerste. Villavicencio geeft een lange en hoge pass. Davalos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Villavicencio bereikt de bal nog maar net als eerste. Villavicencio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bolívar - FRKXII 10:1

79e minuut.
Durán geeft een hoge lob. Villavicencio rent richting de bal. Tintaya is nu in balbezit. Villavicencio verovert de bal door een tackle van achteren. Villavicencio draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Melazzi met een sublieme pass. Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores geeft een hoge lob. Herrera is nu in balbezit. Herrera schiet op doel. Davalos bokst de bal weg. De bal raakt de paal. Herrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Herrera draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bolívar - FRKXII 11:1

84e minuut.
Arteaga verovert de bal door een tackle van achteren. Arteaga geeft een hoge lob. Ayllón probeert de bal met de borst te controleren. Zeballos rent richting de bal. Zeballos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Peñafiel met een harde bal richting middenveld. Bellido kopt de bal weg. Flores met een sublieme pass. Villavicencio is nu in balbezit. Villavicencio draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bolívar 25%, FRKXII 75%.
Bolívar - FRKXII 11:1