Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Camba Deportivo Motoyoé
Tac.M1.1 Tactiek arcade 3
51% Balbezit 49%
70% Spel op eigen helft 30%
3 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
46.7 gemiddelde waardering 47.3
adequate Schieten very good
solid Passen solid
adequate Verdedigen good


3e minuut.
Iturralde speelt de bal door. Ferrufino met een sublieme pass. Tianshuo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sevrini is nu in balbezit. Sevrini schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Inworp. Iturralde zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rivero met een sublieme pass. Ferrufino rent richting de bal. Ferrufino schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Iturralde rent richting de bal. Iturralde probeert naar een medespeler te passen. Rivero bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivero schiet op doel. Pardo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Camba - Deportivo Motoyoé 0:1

23e minuut.
Laime onderschept slim de pass. Laime speelt de bal door. Ferrufino bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivero heeft problemen om de bal te vangen. Rivero geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Bolívar verovert de bal door een tackle van achteren. Bolívar geeft een lange en hoge pass. Ferrufino kopt de bal weg. Rivero rent richting de bal. Rivero haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Iturralde passt de bal in één keer door. Renjel geeft een lange en hoge pass. Sapanatar kan de bal niet met de borst controleren. Sevrini rent richting de bal. Sevrini haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Inworp. Armero met een snelle inworp. Iturralde met een sublieme pass. Daar is Sevrini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sevrini schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Nicoń onderschept slim de pass. Sapanatar geeft de bal voor. Iturralde is nu in balbezit. Iturralde geeft een lange en hoge pass. Sevrini maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Camba - Deportivo Motoyoé 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Camba 75%, Deportivo Motoyoé 25%.
Real Camba - Deportivo Motoyoé 0:2

48e minuut.
Chizhevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chizhevski geeft de bal voor. Trafalgar is nu in balbezit. Trafalgar schiet op doel. Kuśnierewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

51e minuut.
del Oro passt de bal in één keer door. Iturralde probeert naar een medespeler te passen. Rivero bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivero draait met de bal, schiet en ... Pardo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Camba - Deportivo Motoyoé 0:3

53e minuut.
Iturralde speelt de bal door. Rivero heeft problemen om de bal te vangen. Tianshuo rent richting de bal. Ferrufino onderschept slim de pass. Ferrufino schiet op doel. Pardo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Iturralde geeft een lange en hoge pass. Volker rent richting de bal. Sevrini onderschept slim de pass. Sevrini haalt uit met een fantastische trap. Pardo probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Romanek rent richting de bal. Romanek passt de bal in één keer door. Laime rent richting de bal. Barahona verovert de bal door een tackle van achteren. Barahona haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Romanek kopt de bal weg. Renjel rent richting de bal. Barahona begaat een overtreding. Barahona krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Pardo trapt de bal weg. Iturralde is nu in balbezit. Iturralde geeft de bal voor. Sevrini bereikt de bal nog maar net als eerste. Sevrini schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Camba 66%, Deportivo Motoyoé 34%.
Real Camba - Deportivo Motoyoé 0:3