Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bolívar ultime santos
1 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
23% Spel op eigen helft 77%
27 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
34.6 gemiddelde waardering 17.6
good Schieten poor
average Passen weak
average Verdedigen poor


2e minuut.
Borsari met een snelle inworp. Flores geeft de bal voor. Villavicencio bereikt de bal nog maar net als eerste. Villavicencio draait met de bal, schiet en ... Tejerina werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Bankovic rent richting de bal. Villavicencio verovert de bal door een tackle van achteren. Villavicencio speelt de bal door. Herrera rent richting de bal. Herrera haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Bolívar - ultime santos 1:0

7e minuut.
Flores onderschept slim de pass. Flores geeft een hoge lob. Villavicencio is nu in balbezit. Villavicencio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bolívar - ultime santos 2:0

11e minuut.
Bellido speelt de bal door. Villavicencio bereikt de bal nog maar net als eerste. Villavicencio passt de bal in één keer door. Herrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Herrera schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Bellido rent richting de bal. Bellido geeft een lange en hoge pass. Bankovic heeft problemen om de bal te vangen. Herrera is nu in balbezit. Herrera draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Flores rent richting de bal. Flores geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Borsari de bal. Borsari geeft een hoge lob. Villavicencio kopt de bal weg. Tejerina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Herrera heeft problemen om de bal te vangen. Herrera passt de bal met de wreef. Villavicencio bereikt de bal nog maar net als eerste. Villavicencio draait met de bal, schiet en ... Tejerina maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Na een snelle pass probeert Merlo de bal onder controle te krijgen. Arequipa rent richting de bal. Herrera verovert de bal door een tackle van achteren. Herrera draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bolívar - ultime santos 3:0

37e minuut.
Borsari geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Herrera de bal onder controle te krijgen. Merlo bereikt de bal nog maar net als eerste. Herrera verovert de bal door een tackle van achteren. Herrera schiet op doel. Tejerina bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tejerina trapt de bal weg. Borsari rent richting de bal. Borsari geeft een hoge lob. Villavicencio maakt een snoekduik en kopt de bal. Tejerina bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Uribe rent richting de bal. Uribe met een sublieme pass. Pino heeft problemen om de bal te vangen. Villavicencio verovert de bal door een tackle van achteren. Villavicencio haalt uit met een fantastische trap. Tejerina bokst de bal weg. Villavicencio bereikt de bal nog maar net als eerste. Villavicencio haalt uit met een fantastische trap. Tejerina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Bellido is nu in balbezit. Bellido passt de bal zonder na te denken. Herrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Herrera draait met de bal, schiet en ... Tejerina probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bolívar - ultime santos 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bolívar 20%, ultime santos 80%.
Bolívar - ultime santos 4:0

47e minuut.
Terrazas onderschept slim de pass. Terrazas kan de bal niet met de borst controleren. Uribe begaat een overtreding. Uribe krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Leaños passt de bal zonder na te denken. Pino is nu in balbezit. Pino probeert naar een medespeler te passen. Herrera rent richting de bal. Herrera haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Villavicencio is nu in balbezit. Villavicencio haalt uit met een fantastische trap. Tejerina werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bolívar - ultime santos 5:0

54e minuut.
Tejerina speelt de bal door. Bellido kopt de bal weg. Alavila heeft problemen om de bal te vangen. Villavicencio is nu in balbezit. Villavicencio haalt uit met een fantastische trap. Tejerina bokst de bal weg.

63e minuut.
Leaños onderschept slim de pass. Flores is nu in balbezit. Flores passt de bal in één keer door. Herrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Herrera schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Flores geeft een lange en hoge pass. Villavicencio rent richting de bal. Bankovic legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bankovic krijgt een gele kaart. Villavicencio raakt geblesseerd tijdens het duel. Herrera zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal raakt de paal.

71e minuut.
Herrera probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gorzy speelt de bal door. Pino is nu in balbezit. Flores onderschept slim de pass. Flores geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Flores passt de bal met de wreef. Villavicencio bereikt de bal nog maar net als eerste. Villavicencio passt de bal in één keer door. Herrera is nu in balbezit. Herrera schiet op doel. Tejerina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bolívar - ultime santos 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bolívar 26%, ultime santos 74%.
Bolívar - ultime santos 6:0