Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Universidad Real Camba
4-4-2 Tactiek Tac.M1.1
55% Balbezit 45%
37% Spel op eigen helft 63%
21 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
54.8 gemiddelde waardering 47.6
uitmuntend Schieten goed
goed Passen solide
goed Verdedigen redelijk


1e minuut.
Carrasco is nu in balbezit. Sapanatar probeert naar een medespeler te passen. Trafalgar probeert naar een medespeler te passen. Chizhevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chizhevski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Armero speelt de bal door. Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Saravakos begaat een overtreding. Gómez wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

6e minuut.
Díez controleert de bal met de borst. Díez geeft een hoge lob. Ambaiba rent richting de bal. Ambaiba schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Universidad - Real Camba 1:0

7e minuut.
Armero passt de bal met de wreef. Daar is Romanek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Díez probeert naar een medespeler te passen. Ambaiba bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambaiba schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Hölters rent richting de bal. Hölters probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ambaiba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ambaiba draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Volker de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Armero is nu in balbezit. Hölters verovert de bal door een tackle van achteren. Hölters passt de bal zonder na te denken. Díez is nu in balbezit. Díez haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Chizhevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrasco tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chizhevski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sapanatar met een snel genomen vrije trap. Chizhevski is nu in balbezit. Chizhevski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Llanos is nu in balbezit. Llanos met een sublieme pass. Tianshuo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambaiba onderschept slim de pass. Ambaiba schiet op doel. Pardo bokst de bal weg. Díez rent richting de bal. Díez draait met de bal, schiet en ... Pardo probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Universidad - Real Camba 2:0

26e minuut.
Ambaiba verovert de bal door een tackle van achteren. Tianshuo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ambaiba raakt geblesseerd tijdens het duel. Ambaiba kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Universidad - Real Camba 3:0

28e minuut.
Arrien is nu in balbezit. Arrien geeft een lange en hoge pass. Alfieri is nu in balbezit. Díez verovert de bal door een tackle van achteren. Díez haalt uit met een fantastische trap. Pardo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Carrasco is nu in balbezit. Carrasco passt de bal in één keer door. Romanek rent richting de bal. Ambaiba onderschept slim de pass. Ambaiba haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Barrenechea verovert de bal door een tackle van achteren. Romanek rent richting de bal. Barrenechea verovert de bal door een tackle van achteren. Barrenechea geeft de bal voor. Díez maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Universidad - Real Camba 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Universidad 36%, Real Camba 64%.
Universidad - Real Camba 4:0

50e minuut.
Chizhevski is nu in balbezit. Guarachi bereikt de bal nog maar net als eerste. Chizhevski maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Chizhevski moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Chizhevski schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

55e minuut.
Trafalgar passt de bal in één keer door. Romanek probeert naar een medespeler te passen. Trafalgar probeert naar een medespeler te passen. Saravakos rent richting de bal. Saravakos haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Montaño bokst de bal weg.

56e minuut.
Armero kopt de bal weg. Gómez geeft een hoge lob. Volker bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambaiba verovert de bal door een tackle van achteren. Ambaiba draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Hölters speelt de bal door. Llanos bereikt de bal nog maar net als eerste. Llanos met een sublieme pass. Díez is nu in balbezit. Díez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Llanos verovert de bal door een tackle van achteren. Llanos probeert naar een medespeler te passen. Hölters geeft de bal voor. Ambaiba rent richting de bal. Ambaiba schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Universidad - Real Camba 5:0

74e minuut.
Llanos verovert de bal door een tackle van achteren. Llanos passt de bal met de wreef. Ambaiba is nu in balbezit. Ambaiba haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Volker de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Llanos passt de bal zonder na te denken. Hölters bereikt de bal nog maar net als eerste. Hölters speelt de bal door. Díez is nu in balbezit. Díez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Trafalgar kopt de bal weg. Llanos bereikt de bal nog maar net als eerste. Romanek bereikt de bal nog maar net als eerste. Llanos onderschept slim de pass. Llanos schiet op doel. Pardo bokst de bal weg.

79e minuut.
Llanos met een sublieme pass. Trafalgar met een sublieme pass. Armero heeft problemen om de bal te vangen. Díez bereikt de bal nog maar net als eerste. Díez draait met de bal, schiet en ... Pardo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ambaiba bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambaiba draait met de bal, schiet en ... Pardo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Universidad - Real Camba 6:0

84e minuut.
Alfieri onderschept slim de pass. Ambaiba bereikt de bal nog maar net als eerste. Tianshuo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ambaiba raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Ambaiba neemt de penalty, wat een uithaal! Paal!
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Volker geeft een hoge lob. Saravakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Saravakos haalt uit met een fantastische trap. Montaño werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Daar is Cabezas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Universidad - Real Camba 6:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Universidad 39%, Real Camba 61%.
Universidad - Real Camba 6:1