Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Deportivo Motoyoé SKOKA FC
arcade 3 Tactiek 4-3-2-1
58% Balbezit 42%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 1
54 gemiddelde waardering 44.1
zeer goed Schieten solide
zeer goed Passen matig
solide Verdedigen goed


33e minuut.
Reynoso geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ogăraru de bal. Bastien probeert naar een medespeler te passen. Dueñas heeft problemen om de bal te vangen. Dueñas geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Katar rent richting de bal. Iturralde onderschept slim de pass. Iturralde met een sublieme pass. Rivero is nu in balbezit. Rivero draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo Motoyoé 52%, SKOKA FC 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Deportivo Motoyoé - SKOKA FC 0:0

48e minuut.
Trippier is nu in balbezit. Sevrini onderschept slim de pass. Mikrus rent richting de bal. Sevrini verovert de bal door een tackle van achteren. Sevrini draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Klungelig pakt Bonilla de bal. Bonilla geeft de bal voor. Trippier heeft problemen om de bal te vangen. Sevrini rent richting de bal. Sevrini schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Iturralde zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bonilla rent richting de bal. Bonilla geeft de bal voor. Sevrini rent richting de bal. Sevrini haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Na een snelle pass probeert Iturralde de bal onder controle te krijgen. Bonilla rent richting de bal. Bastien tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bastien krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo Motoyoé 53%, SKOKA FC 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Deportivo Motoyoé - SKOKA FC 0:0