Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WilstermannF.C. Bolívar
G541 Tactiek 1
59% Balbezit 41%
49% Spel op eigen helft 51%
12 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
43.7 gemiddelde waardering 38.5
solide Schieten goed
zwak Passen matig
zeer goed Verdedigen matig


4e minuut.
Unzueta speelt de bal door. Alaca is nu in balbezit. Alaca geeft een hoge lob. Ureña rent richting de bal. Ureña haalt uit met een fantastische trap. Peñafiel bokst de bal weg.

8e minuut.
Villavicencio speelt de bal door. Chilo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ureña rent richting de bal. Ureña schiet op doel. Peñafiel probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Bellido is nu in balbezit. Bellido geeft een lange en hoge pass. Herrera rent richting de bal. Herrera haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WilstermannF.C. - Bolívar 0:1

31e minuut.
Redondo geeft een lange en hoge pass. Daar is Durán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ureña bereikt de bal nog maar net als eerste. Ureña schiet op doel. Peñafiel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Palenque probeert de bal aan de voet te houden. Campero rent richting de bal. Campero probeert naar een medespeler te passen. Ureña is nu in balbezit. Ureña schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Borsari is nu in balbezit. Borsari probeert naar een medespeler te passen. Villavicencio bereikt de bal nog maar net als eerste. Villavicencio haalt uit met een fantastische trap. Jáuregui maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WilstermannF.C. - Bolívar 0:2

43e minuut.
Calatayud met een sublieme pass. Chilo rent richting de bal. Chilo passt de bal met de wreef. Herrera rent richting de bal. Herrera draait met de bal, schiet en ... Jáuregui verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WilstermannF.C. 46%, Bolívar 54%.
WilstermannF.C. - Bolívar 0:2

46e minuut.
Calatayud zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Palenque bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Palenque is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Campero wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Redondo geeft een lange en hoge pass. Medina is nu in balbezit. Medina geeft een lange en hoge pass. Herrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Herrera schiet op doel. Jáuregui verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Palenque geeft de bal voor. Unzueta probeert de bal met de borst te controleren. Unzueta passt de bal zonder na te denken. Daar is Alaca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alaca geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Durán is nu in balbezit. Durán geeft een hoge lob. Herrera rent richting de bal. Herrera haalt uit met een fantastische trap. Jáuregui maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WilstermannF.C. - Bolívar 0:3

57e minuut.
Alaca bereikt de bal nog maar net als eerste. Alaca geeft een hoge lob. Ureña is nu in balbezit. Ureña draait met de bal, schiet en ... Peñafiel maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
Bellido kopt de bal weg. Klungelig pakt Leaños de bal. Uribe bereikt de bal nog maar net als eerste. Ureña verovert de bal door een tackle van achteren. Ureña schiet op doel. Peñafiel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Montero is nu in balbezit. Montero geeft een hoge lob. Herrera is nu in balbezit. Herrera schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
Chilo verovert de bal door een tackle van achteren. Chilo geeft een lange en hoge pass. Uribe heeft problemen om de bal te vangen. Ureña is nu in balbezit. Ureña haalt uit met een fantastische trap. Peñafiel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Durán bereikt de bal nog maar net als eerste. Durán passt de bal zonder na te denken. Uribe rent richting de bal. Ureña verovert de bal door een tackle van achteren. Ureña draait met de bal, schiet en ... Peñafiel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal! Ureña bereikt de bal nog maar net als eerste. Ureña haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Redondo is nu in balbezit. Herrera onderschept slim de pass. Herrera passt de bal met de wreef. Villavicencio bereikt de bal nog maar net als eerste. Villavicencio haalt uit met een fantastische trap. Jáuregui kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Bellido speelt de bal door. Flores rent richting de bal. Flores geeft een hoge lob. Herrera rent richting de bal. Herrera draait met de bal, schiet en ... Jáuregui verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WilstermannF.C. 51%, Bolívar 49%.
WilstermannF.C. - Bolívar 0:3