Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Deportivo Motoyoé Fúria Roja Guabirá
arcade 3 Tactiek Kutinho
44% Balbezit 56%
52% Spel op eigen helft 48%
1 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
53.5 gemiddelde waardering 62.9
solid Schieten excellent
very good Passen formidable
solid Verdedigen formidable


6e minuut.
Moreiras rent richting de bal. Bonilla verovert de bal door een tackle van achteren. Bonilla passt de bal zonder na te denken. Sevrini rent richting de bal. Sevrini haalt uit met een fantastische trap. Mâţea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Krogsgård is nu in balbezit. Calabi begaat een overtreding. Krogsgård is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ficek zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Redondo is nu in balbezit. Redondo haalt uit met een fantastische trap. Nagashiro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Motoyoé - Fúria Roja Guabirá 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo Motoyoé 49%, Fúria Roja Guabirá 51%.
Deportivo Motoyoé - Fúria Roja Guabirá 0:1

54e minuut.
Redondo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Chavez komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Inworp. Brazio komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Bonilla passt de bal in één keer door. Etcheverry rent richting de bal. Etcheverry geeft een lange en hoge pass. Geranski is nu in balbezit. Geranski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Etcheverry, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Geranski rent richting de bal. Chavez rent richting de bal. Chavez haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Ferrufino kopt de bal weg. Krogsgård rent richting de bal. Laime maakt een afschuwelijke overtreding. Laime krijgt een gele kaart. Krogsgård is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Brazio met een snel genomen vrije trap. Geranski bereikt de bal nog maar net als eerste. Geranski haalt uit met een fantastische trap. Nagashiro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Moreiras rent richting de bal. Bonilla tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Moreiras raakt geblesseerd tijdens het duel. Yeneralp komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Bolívar is nu in balbezit. Geranski onderschept slim de pass. Geranski passt de bal met de wreef. Yeneralp bereikt de bal nog maar net als eerste. Yeneralp haalt uit met een fantastische trap. Nagashiro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo Motoyoé 55%, Fúria Roja Guabirá 45%.
Deportivo Motoyoé - Fúria Roja Guabirá 0:1