Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DESTROYER ultime santos
zzz Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
20% Spel op eigen helft 80%
31 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
51.2 gemiddelde waardering 19.9
outstanding Schieten poor
good Passen weak
good Verdedigen poor


4e minuut.
Inworp. Ascarrunz met een snelle inworp. Díaz geeft een hoge lob. Viscarra krijgt zijn hoofd ertegen. Tejerina werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DESTROYER - ultime santos 1:0

8e minuut.
Moreno bereikt de bal nog maar net als eerste. Arequipa rent richting de bal. Moreno maakt een afschuwelijke overtreding. Moreno krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Ribera passt de bal zonder na te denken. Melgarejo geeft een hoge lob. Ribera kopt de bal weg. Viscarra rent richting de bal. Viscarra haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Díaz is nu in balbezit. Díaz speelt de bal door. Viscarra heeft problemen om de bal te vangen. Viscarra haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Barra kopt de bal weg. Klungelig pakt Pino de bal. Viscarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Viscarra draait met de bal, schiet en ... Tejerina werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DESTROYER - ultime santos 2:0

15e minuut.
Ribera rent richting de bal. Ascarrunz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ascarrunz passt de bal zonder na te denken. Viscarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Viscarra haalt uit met een fantastische trap. Tejerina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ribera rent richting de bal. Ribera schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Inworp. Díaz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ascarrunz probeert naar een medespeler te passen. Ribera is nu in balbezit. Ribera draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DESTROYER - ultime santos 3:0

19e minuut.
Klungelig pakt Terrazas de bal. Terrazas speelt de bal door. Viscarra is nu in balbezit. Viscarra draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Barra de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
DESTROYER - ultime santos 4:0

33e minuut.
Tejerina met een harde bal richting middenveld. Ascarrunz heeft problemen om de bal te vangen. Ascarrunz speelt de bal door. Viscarra heeft problemen om de bal te vangen. Viscarra schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Barra speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Díaz met de inworp. Ascarrunz is nu in balbezit. Ascarrunz geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Barra rent richting de bal. Barra geeft een lange en hoge pass. Gorzy kopt de bal weg. Moreno bereikt de bal nog maar net als eerste. Moreno geeft een lange en hoge pass. Tejerina bokst de bal weg.

43e minuut.
Díaz is nu in balbezit. Klungelig pakt Díaz de bal. Díaz geeft een lange en hoge pass. Ribera bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribera haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DESTROYER - ultime santos 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DESTROYER 23%, ultime santos 77%.
DESTROYER - ultime santos 5:0

49e minuut.
Ascarrunz geeft een hoge lob. Viscarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Barra is nu in balbezit. Viscarra onderschept slim de pass. Viscarra draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DESTROYER - ultime santos 6:0

53e minuut.
Moreno passt de bal zonder na te denken. Viscarra is nu in balbezit. Viscarra passt de bal met de wreef. Ribera rent richting de bal. Ribera schiet op doel. Tejerina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Barra heeft problemen om de bal te vangen. Viscarra is nu in balbezit. Viscarra schiet op doel. Bankovic probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DESTROYER - ultime santos 7:0

54e minuut.
Ribera met een snelle inworp. Moreno controleert de bal met de borst. Ribera bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribera geeft een lange en hoge pass. Viscarra krijgt zijn hoofd ertegen. Tejerina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Ribera probeert naar een medespeler te passen. Pino bereikt de bal nog maar net als eerste. Viscarra verovert de bal door een tackle van achteren. Viscarra draait met de bal, schiet en ... Tejerina probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DESTROYER - ultime santos 8:0

60e minuut.
Ribera onderschept slim de pass. Ribera geeft een lange en hoge pass. Viscarra is nu in balbezit. Viscarra draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DESTROYER - ultime santos 9:0

62e minuut.
Merlo is nu in balbezit. Ribera onderschept slim de pass. Ribera passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Viscarra de bal. Viscarra haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Díaz geeft de bal voor. Ribera heeft problemen om de bal te vangen. Arequipa rent richting de bal. Ribera verovert de bal door een tackle van achteren. Ribera geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Arequipa heeft problemen om de bal te vangen. Moreno bereikt de bal nog maar net als eerste. Moreno passt de bal in één keer door. Ribera rent richting de bal. Ribera schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tejerina probeert naar een medespeler te passen. Moreno geeft een hoge lob. Ribera kopt de bal weg. Viscarra is nu in balbezit. Viscarra schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Ribera rent richting de bal. Ribera geeft de bal voor. Kolberg rent richting de bal. Díaz verovert de bal door een tackle van achteren. Díaz speelt de bal door.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Arequipa is nu in balbezit. Moreno onderschept slim de pass. Moreno passt de bal met de wreef. Daar is Viscarra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Viscarra haalt uit met een fantastische trap. Tejerina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ribera is nu in balbezit. Ribera schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DESTROYER - ultime santos 10:0

78e minuut.
Melgarejo rent richting de bal. Melgarejo geeft een lange en hoge pass. Díaz controleert de bal met de borst. Viscarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Viscarra schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Terrazas is nu in balbezit. Saucedo verovert de bal door een tackle van achteren. Saucedo geeft een hoge lob. Viscarra kan de bal niet met de borst controleren. Viscarra schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Tejerina trapt de bal weg. Ortuño rent richting de bal. Ortuño passt de bal met de wreef. Viscarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Viscarra haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Pino is nu in balbezit. Díaz verovert de bal door een tackle van achteren. Díaz met een sublieme pass. Viscarra is nu in balbezit. Viscarra draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DESTROYER - ultime santos 11:0

89e minuut.
Gorzy passt de bal met de wreef. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ribera met de inworp. Moreno bereikt de bal nog maar net als eerste. Moreno geeft een hoge lob. Tejerina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Viscarra is nu in balbezit. Viscarra haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
DESTROYER - ultime santos 12:0

90e minuut.
Ribera geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Terrazas de bal onder controle te krijgen. Viscarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Viscarra draait met de bal, schiet en ... Tejerina maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DESTROYER - ultime santos 13:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DESTROYER 16%, ultime santos 84%.
DESTROYER - ultime santos 13:0