Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Ubers Dragunoft F.C.
352 Tactiek 442
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.9 gemiddelde waardering 21.6
matig Schieten matig
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen zwak


8e minuut.
Lima kopt de bal weg. Vallejos is nu in balbezit. Vallejos met een sublieme pass. Valdez is nu in balbezit. Valdez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Vallejos passt de bal zonder na te denken. Valdez bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabezas is nu in balbezit. Valdez verovert de bal door een tackle van achteren. Valdez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Inclan rent richting de bal. Falcón onderschept slim de pass. Falcón speelt de bal door. Valdez is nu in balbezit. Valdez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Pantoja passt de bal in één keer door. Quiroz rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Arano. Arano krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Guilarte probeert naar een medespeler te passen. Betancourt rent richting de bal. Arano onderschept slim de pass. Arano schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Córdoba speelt de bal door. Berriolo rent richting de bal. Valdez verovert de bal door een tackle van achteren. Valdez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ubers - Dragunoft F.C. 0:1

26e minuut.
Vallejos rent richting de bal. Cabezas verovert de bal door een tackle van achteren. Cabezas probeert naar een medespeler te passen. Daar is Valdez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valdez haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Vallejos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Valdez rent richting de bal. Valdez passt de bal met de wreef. Lima is nu in balbezit. Lima draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Cabezas met een sublieme pass. Arano bereikt de bal nog maar net als eerste. Arano passt de bal met de wreef. Guilarte rent richting de bal. Guilarte haalt uit met een fantastische trap. Topolansky probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Urquiza bereikt de bal nog maar net als eerste. Urquiza passt de bal met de wreef. Arano bereikt de bal nog maar net als eerste. Betancourt bereikt de bal nog maar net als eerste. Arano onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Saenz neemt de hoekschop. Guilarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Guilarte schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ubers 50%, Dragunoft F.C. 50%.
FC Ubers - Dragunoft F.C. 0:1

50e minuut.
Pantoja bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantoja probeert naar een medespeler te passen. Guilarte rent richting de bal. Arano rent richting de bal. Arano schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Cabezas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vallejos verovert de bal door een tackle van achteren. Vallejos passt de bal zonder na te denken. Valdez bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdez haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Berriolo passt de bal met de wreef. Arano bereikt de bal nog maar net als eerste. Arano passt de bal zonder na te denken. Guilarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Guilarte schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Lima onderschept slim de pass. Löhner rent richting de bal. Lima onderschept slim de pass. Lima haalt uit met een fantastische trap. Maese werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Betancourt geeft een lange en hoge pass. Carreño is nu in balbezit. Carreño passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Lima de bal. Lima draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Loayza is nu in balbezit. Pantoja bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantoja met een sublieme pass. Guilarte is nu in balbezit. Guilarte draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Carreño onderschept slim de pass. Inclan is nu in balbezit. Manzanero begaat een overtreding. Manzanero krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Cabezas geeft een hoge lob. Daar is Loayza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guilarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Guilarte haalt uit met een fantastische trap. Topolansky maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Inclan heeft problemen om de bal te vangen. Inclan speelt de bal door. Pantoja rent richting de bal. Pantoja schiet op doel. Topolansky probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Ubers - Dragunoft F.C. 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ubers 48%, Dragunoft F.C. 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Ubers - Dragunoft F.C. 1:1