Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nación Camba LINUX
Normal Tactiek 442
54% Balbezit 46%
37% Spel op eigen helft 63%
10 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 17.5
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Daar is Bohorquez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Revueltas bereikt de bal nog maar net als eerste. Revueltas passt de bal zonder na te denken. Decker heeft problemen om de bal te vangen. Decker draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

5e minuut.
Méndez rent richting de bal. Méndez geeft een lange en hoge pass. Daar is Decker, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Decker schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nación Camba - LINUX 0:1

10e minuut.
Limpias onderschept slim de pass. Mieres onderschept slim de pass. Mieres geeft de bal voor. Schmidt rent richting de bal. Schmidt schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Lijerón passt de bal met de wreef. Carranza probeert de bal aan de voet te houden. Castro met een sublieme pass. Mieres rent richting de bal. Mieres draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nación Camba 38%, LINUX 62%.
Nación Camba - LINUX 0:1

49e minuut.
Mieres is nu in balbezit. Redondo rent richting de bal. Redondo passt de bal zonder na te denken. Schmidt rent richting de bal. Schmidt schiet op doel. Frerking bokst de bal weg.

52e minuut.
Revueltas speelt de bal door. Carranza probeert naar een medespeler te passen. Méndez bereikt de bal nog maar net als eerste. Decker is nu in balbezit. Decker draait met de bal, schiet en ... Rios verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

57e minuut.
Limpias rent richting de bal. Castro is nu in balbezit. Limpias schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Limpias krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Berzaín verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Rivera zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mieres heeft problemen om de bal te vangen. Mieres geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Revueltas bereikt de bal nog maar net als eerste. Carranza maakt een afschuwelijke overtreding. Revueltas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Nereira zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Méndez springt en kopt de bal. Rios verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Castro is nu in balbezit. Castro geeft een lange en hoge pass. Daar is Berzaín, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schmidt rent richting de bal. Schmidt schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nación Camba 37%, LINUX 63%.
Nación Camba - LINUX 0:1