Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Platina FC`` Peñarol 22
442 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.7 gemiddelde waardering 19.4
weak Schieten poor
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Yepez geeft een hoge lob. Quintana kopt de bal weg. Igloński probeert naar een medespeler te passen. Zerbi rent richting de bal. Zerbi geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Manzanero met de inworp. Zerbi speelt de bal door. Prelić is nu in balbezit. Prelić draait met de bal, schiet en ... Urey verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

29e minuut.
Siñani bereikt de bal nog maar net als eerste. Siñani geeft een lange en hoge pass. Daar is Albornos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prelić is nu in balbezit. Prelić haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Urey verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Torres passt de bal in één keer door. Zerbi rent richting de bal. Vera rent richting de bal. Vincenti is nu in balbezit. Vincenti schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Vera onderschept slim de pass. Siñani is nu in balbezit. Vera is nu in balbezit. Siñani bereikt de bal nog maar net als eerste. Siñani geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Doeltrap. Gielens komt het veld opgelopen. Lavandera komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Platina FC`` 56%, Peñarol 22 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Platina FC`` - Peñarol 22 0:0

55e minuut.
Yepez verovert de bal door een tackle van achteren. Siñani verovert de bal door een tackle van achteren. Siñani passt de bal in één keer door. Prelić is nu in balbezit. Prelić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Borja rent richting de bal. Zerbi verovert de bal door een tackle van achteren. Zerbi passt de bal met de wreef. Gielens bereikt de bal nog maar net als eerste. Gielens draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Quintana met de inworp. Yepez bereikt de bal nog maar net als eerste. Siñani begaat een overtreding. Siñani krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Manzanero is nu in balbezit. Manzanero geeft een lange en hoge pass. Leigue geeft een lange en hoge pass. Aré is nu in balbezit. Aré draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Albornos rent richting de bal. Prelić verovert de bal door een tackle van achteren. Prelić passt de bal met de wreef. Gielens rent richting de bal. Gielens schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Prelić rent richting de bal. Prelić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Platina FC`` - Peñarol 22 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Platina FC`` 42%, Peñarol 22 58%.
Platina FC`` - Peñarol 22 1:0