Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Futbol Club San Jeronimo UTB Futsal
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
2 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.1 gemiddelde waardering 20
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


16e minuut.
Cubillos verovert de bal door een tackle van achteren. Cubillos probeert naar een medespeler te passen. Iriarte rent richting de bal. Dimas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Hoyos bereikt de bal nog maar net als eerste. Lizarazu rent richting de bal. Lizarazu geeft een lange en hoge pass. Capobianco is nu in balbezit. Capobianco draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Morales is nu in balbezit. Dimas is nu in balbezit. Morales verovert de bal door een tackle van achteren. Iriarte is nu in balbezit. Iriarte haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Futbol Club San Jeronimo - UTB Futsal 1:0

38e minuut.
Saavedra raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Nuñez del Prado komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Futbol Club San Jeronimo 51%, UTB Futsal 49%.
Futbol Club San Jeronimo - UTB Futsal 1:0

49e minuut.
Nürmberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Capobianco verovert de bal door een tackle van achteren. Hoyos maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Hoyos moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Hoyos schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

53e minuut.
Lizarazu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dimas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lizarazu rent richting de bal. Dimas verovert de bal door een tackle van achteren. Dimas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Klungelig pakt Dimas de bal. Medrano is nu in balbezit. Iriarte schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Iriarte naar de kleedkamers voor een vroege douche.

71e minuut.
Lizarazu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lizarazu passt de bal zonder na te denken. Medrano rent richting de bal. Dimas is nu in balbezit. Dimas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Futbol Club San Jeronimo 67%, UTB Futsal 33%.
Futbol Club San Jeronimo - UTB Futsal 1:0