Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Aviadores FC Ubers
Normal Tactiek 352
49% Balbezit 51%
58% Spel op eigen helft 42%
9 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 23.5
weak Schieten average
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


9e minuut.
Rivas rent richting de bal. Bolívar verovert de bal door een tackle van achteren. Bolívar probeert naar een medespeler te passen. Iriarte is nu in balbezit. Iriarte draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Rivas met een sublieme pass. Klungelig pakt Pantoja de bal. Pantoja met een sublieme pass. Arano rent richting de bal. Arano schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Cardozo is nu in balbezit. Pantoja is nu in balbezit. Cardozo begaat een overtreding. Pantoja roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Pantoja kan niet meer verder spelen. Melgar komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Baldelomar verovert de bal door een tackle van achteren. Baldelomar met een sublieme pass. Iriarte is nu in balbezit. Iriarte schiet op doel. Löhner heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Cabezas rent richting de bal. Melgar rent richting de bal. Baldelomar maakt een afschuwelijke overtreding. Baldelomar krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Aviadores 58%, FC Ubers 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Aviadores - FC Ubers 0:0

49e minuut.
Muguertegui bereikt de bal nog maar net als eerste. Muguertegui passt de bal in één keer door. Iriarte is nu in balbezit. Iriarte draait met de bal, schiet en ... Urquiza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aviadores - FC Ubers 1:0

68e minuut.
Osete raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Alí komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Aviadores 58%, FC Ubers 42%.
FC Aviadores - FC Ubers 1:0