Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Unión Aeropuerto Nación Camba
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 21.7
poor Schieten average
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Castro met een sublieme pass. Schmidt bereikt de bal nog maar net als eerste. Clavijo rent richting de bal. Schmidt verovert de bal door een tackle van achteren. Schmidt draait met de bal, schiet en ... Avendaño bokst de bal weg.

5e minuut.
Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. Castro geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Nuñez de bal. Schmidt rent richting de bal. Schmidt schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Sevrini kopt de bal weg. Castro rent richting de bal. Castro passt de bal met de wreef. Schmidt bereikt de bal nog maar net als eerste. Schmidt draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
Carranza rent richting de bal. Carranza geeft de bal voor. Revollo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mieres bereikt de bal nog maar net als eerste. Mieres draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Mieres met een sublieme pass. Sillero is nu in balbezit. Sillero passt de bal in één keer door. Mieres is nu in balbezit. Mieres draait met de bal, schiet en ... Avendaño probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Sillero is nu in balbezit. Sevrini onderschept slim de pass. Sevrini geeft de bal voor. NinNovoa rent richting de bal. NinNovoa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Herbas met de inworp. Henry rent richting de bal. Pardo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Pardo krijgt een gele kaart.

34e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Rios trapt de bal weg. Mieres probeert naar een medespeler te passen. Schmidt is nu in balbezit. Schmidt schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Unión Aeropuerto 59%, Nación Camba 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Unión Aeropuerto - Nación Camba 0:0

49e minuut.
Pardo is nu in balbezit. Henry bereikt de bal nog maar net als eerste. Pardo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pardo krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

51e minuut.
Sillero speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Henry zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sevrini rent richting de bal. Sevrini haalt uit met een fantastische trap. Rios probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Nina bereikt de bal nog maar net als eerste. Bohorquez verovert de bal door een tackle van achteren. Bohorquez speelt de bal door. Schmidt bereikt de bal nog maar net als eerste. Schmidt haalt uit met een fantastische trap. Avendaño verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Unión Aeropuerto - Nación Camba 0:1

82e minuut.
Mieres rent richting de bal. Mieres probeert naar een medespeler te passen. Schmidt bereikt de bal nog maar net als eerste. Schmidt draait met de bal, schiet en ... Avendaño werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Unión Aeropuerto - Nación Camba 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Unión Aeropuerto 39%, Nación Camba 61%.
Unión Aeropuerto - Nación Camba 0:2