Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dragunoft F.C. Peñarol 22
442 Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
60% Spel op eigen helft 40%
7 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 20
weak Schieten weak
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


2e minuut.
Mamani raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Vincenti komt het veld opgelopen.

8e minuut.
Urquiza is nu in balbezit. Vincenti verovert de bal door een tackle van achteren. Aré heeft problemen om de bal te vangen. Loayza is nu in balbezit. Aré onderschept slim de pass. Paal! Betancourt bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragunoft F.C. - Peñarol 22 0:1

21e minuut.
Falcón geeft een hoge lob. Vincenti rent richting de bal. Vincenti passt de bal zonder na te denken. Aré is nu in balbezit. Aré haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Vera bereikt de bal nog maar net als eerste. Vera geeft een lange en hoge pass. Vallejos rent richting de bal. Vallejos geeft een hoge lob. Lima bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dragunoft F.C. - Peñarol 22 1:1

28e minuut.
Valdez rent richting de bal. Aré onderschept slim de pass. Vincenti bereikt de bal nog maar net als eerste. Aré bereikt de bal nog maar net als eerste. Aré schiet op doel. Topolansky verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Yepez bereikt de bal nog maar net als eerste. Lima verovert de bal door een tackle van achteren. Borja rent richting de bal. Vallejos is nu in balbezit. Vallejos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dragunoft F.C. 58%, Peñarol 22 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dragunoft F.C. - Peñarol 22 1:1

54e minuut.
Aré passt de bal met de wreef. Alderete is nu in balbezit. Alderete geeft de bal voor. Yepez bereikt de bal nog maar net als eerste. Yepez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Vincenti bereikt de bal nog maar net als eerste. Quiroz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vincenti raakt geblesseerd tijdens het duel. Yepez met een snel genomen vrije trap. Aré is nu in balbezit. Aré passt de bal zonder na te denken. Topolansky verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Aré rent richting de bal. Aré draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dragunoft F.C. - Peñarol 22 1:2

90e minuut.
Yepez passt de bal zonder na te denken. Vincenti rent richting de bal. Vincenti speelt de bal door. Aré bereikt de bal nog maar net als eerste. Aré haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dragunoft F.C. 61%, Peñarol 22 39%.
Dragunoft F.C. - Peñarol 22 1:2