Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
UTB Futsal LINUX
Normal Tactiek 442
47% Balbezit 53%
52% Spel op eigen helft 48%
12 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 17.1
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Redondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Alem rent richting de bal. Limpias onderschept slim de pass. Capobianco bereikt de bal nog maar net als eerste. Capobianco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
UTB Futsal - LINUX 1:0

11e minuut.
Lizarazu rent richting de bal. Lizarazu met een sublieme pass. Bonilla probeert de bal aan de voet te houden. Gandarilla rent richting de bal. Gandarilla haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Bonilla is nu in balbezit. Bonilla passt de bal zonder na te denken. Daar is Medrano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gandarilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Gandarilla schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Redondo rent richting de bal. Capobianco verovert de bal door een tackle van achteren. Capobianco probeert naar een medespeler te passen. Alem bereikt de bal nog maar net als eerste. Alem schiet op doel. Frerking verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Capobianco draait met de bal, schiet en ... Berzaín heeft problemen om de bal te vangen. Alem rent richting de bal. Alem draait met de bal, schiet en ... Frerking werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Morales probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Revueltas zal de hoekschop nemen. Limpias bereikt de bal nog maar net als eerste. Limpias draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gandarilla springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Rosas onderschept slim de pass. Rosas passt de bal met de wreef. Medrano is nu in balbezit. Decker onderschept slim de pass. Decker draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Lizarazu is nu in balbezit. Lizarazu passt de bal in één keer door. Alem is nu in balbezit. Capobianco is nu in balbezit. Capobianco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
UTB Futsal - LINUX 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UTB Futsal 56%, LINUX 44%.
UTB Futsal - LINUX 2:0

56e minuut.
Miranda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Capobianco geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Hage de bal onder controle te krijgen. Orellana rent richting de bal. Orellana draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Berzaín, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
UTB Futsal - LINUX 3:0

65e minuut.
Lizarazu is nu in balbezit. Gandarilla onderschept slim de pass. Gandarilla speelt de bal door. Decker is nu in balbezit. Decker haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Teodovich speelt de bal door. Rosas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosas geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UTB Futsal 48%, LINUX 52%.
UTB Futsal - LINUX 3:0