Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Futbol Club San Jeronimo Nación Camba
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
12 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 19.6
weak Schieten average
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Mieres is nu in balbezit. Mieres geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Gómez de bal onder controle te krijgen. Schmidt rent richting de bal. Schmidt draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Futbol Club San Jeronimo - Nación Camba 0:1

8e minuut.
Bohorquez bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cubillos. Bohorquez is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Carranza zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Schmidt springt en kopt de bal. Ribeiro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Cubillos geeft een lange en hoge pass. Sillero kopt de bal weg. Daar is Alvarez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schmidt bereikt de bal nog maar net als eerste. Schmidt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Futbol Club San Jeronimo - Nación Camba 0:2

22e minuut.
Mieres onderschept slim de pass. Mieres met een sublieme pass. Schmidt bereikt de bal nog maar net als eerste. Schmidt schiet op doel. Ribeiro probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

25e minuut.
Morales zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dimas bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Sillero ... Strafschop! Dimas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Dimas neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Futbol Club San Jeronimo - Nación Camba 1:2

32e minuut.
Alvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivera verovert de bal door een tackle van achteren. Rivera passt de bal met de wreef. Mieres is nu in balbezit. Mieres draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Doeltrap. Ribeiro trapt de bal weg. Sillero kopt de bal weg. Mieres heeft problemen om de bal te vangen. Mieres schiet op doel. Ribeiro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Rios trapt de bal weg van het doel. Mieres kopt de bal weg. Orte probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Schmidt rent richting de bal. Schmidt draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Castro geeft een hoge lob. Barboza rent richting de bal. Alvarez met een sublieme pass. Iriarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Iriarte schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Futbol Club San Jeronimo - Nación Camba 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Futbol Club San Jeronimo 62%, Nación Camba 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Futbol Club San Jeronimo - Nación Camba 2:2

49e minuut.
Iriarte is nu in balbezit. Iriarte passt de bal zonder na te denken. Cubillos geeft de bal voor. Iriarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Iriarte draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Salvador probeert de bal met de borst te controleren. Salvador geeft een lange en hoge pass. Mieres rent richting de bal. Schmidt bereikt de bal nog maar net als eerste. Schmidt haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Dimas verovert de bal door een tackle van achteren. Dimas probeert naar een medespeler te passen. Iriarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Iriarte schiet op doel. Rios probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Futbol Club San Jeronimo - Nación Camba 3:2

72e minuut.
Cubillos bereikt de bal nog maar net als eerste. Cubillos geeft de bal voor. Lijerón speelt de bal door. Sejas heeft problemen om de bal te vangen. Sejas probeert naar een medespeler te passen.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Carranza geeft de bal voor. Inworp. Sejas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dimas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimas draait met de bal, schiet en ... Rios verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Futbol Club San Jeronimo - Nación Camba 4:2

75e minuut.
Dimas passt de bal met de wreef. Alvarez heeft problemen om de bal te vangen. Mieres begaat een overtreding. Mieres krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Futbol Club San Jeronimo 44%, Nación Camba 56%.
Futbol Club San Jeronimo - Nación Camba 4:2