Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nakada FC Cerro Inca
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
40% Spel op eigen helft 60%
12 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.8 gemiddelde waardering 18.9
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


23e minuut.
Löhner is nu in balbezit. Nürmberg onderschept slim de pass. Amador bereikt de bal nog maar net als eerste. Nürmberg verovert de bal door een tackle van achteren. Nürmberg haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Na een snelle pass probeert Calle de bal onder controle te krijgen. Montaño is nu in balbezit. Montaño passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Espinoza de bal. Espinoza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nakada FC - Cerro Inca 1:0

37e minuut.
Löhner is nu in balbezit. Löhner geeft de bal voor. Amador is nu in balbezit. Calvimontes is nu in balbezit. Calvimontes schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Montaño met een snelle inworp. Nürmberg is nu in balbezit. Nürmberg passt de bal zonder na te denken. Espinoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinoza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nakada FC - Cerro Inca 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nakada FC 31%, Cerro Inca 69%.
Nakada FC - Cerro Inca 2:0

48e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pierola met een snelle inworp. Conde speelt de bal door. Nürmberg is nu in balbezit. Nürmberg passt de bal in één keer door.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Zubieta speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Montaño met de inworp. Daar is Nürmberg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nürmberg geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Calle geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Conde de bal. Coca is nu in balbezit. Coca haalt uit met een fantastische trap. Decker probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nakada FC - Cerro Inca 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nakada FC 49%, Cerro Inca 51%.
Nakada FC - Cerro Inca 2:1