Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
19Tecu99 Oriente Petrohué
451 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
13 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.4 gemiddelde waardering 20.3
zwak Schieten slecht
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


3e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Barreto met de inworp. Yugar bereikt de bal nog maar net als eerste. Bustamante verovert de bal door een tackle van achteren. Bustamante draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Aguilera bereikt de bal nog maar net als eerste. Urquidi verovert de bal door een tackle van achteren. Urquidi passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Barba de bal. Barba draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Lozada is nu in balbezit. Lozada passt de bal zonder na te denken. Cervantes geeft een hoge lob. Barba bereikt de bal nog maar net als eerste. Barba draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Troche met een sublieme pass. Peredo met een sublieme pass. Posadas rent richting de bal. Bustamante rent richting de bal. Bustamante haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Arias speelt de bal door. Bustamante is nu in balbezit. Bustamante passt de bal zonder na te denken. Posadas bereikt de bal nog maar net als eerste. Posadas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 19Tecu99 49%, Oriente Petrohué 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
19Tecu99 - Oriente Petrohué 0:0

46e minuut.
Posadas rent richting de bal. Posadas passt de bal met de wreef. Peredo heeft problemen om de bal te vangen. Barba is nu in balbezit. Barba schiet op doel. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

48e minuut.
Peredo onderschept slim de pass. Yugar onderschept slim de pass. Yugar speelt de bal door. Barba bereikt de bal nog maar net als eerste. Barba draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Dominguez verovert de bal door een tackle van achteren. Dominguez passt de bal met de wreef. Montes bereikt de bal nog maar net als eerste. Barba verovert de bal door een tackle van achteren. Barba draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
19Tecu99 - Oriente Petrohué 1:0

64e minuut.
Urquidi geeft een lange en hoge pass. Posadas bereikt de bal nog maar net als eerste. Barra begaat een overtreding. Barra krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Cervantes bereikt de bal nog maar net als eerste. Peredo rent richting de bal. Peredo passt de bal zonder na te denken. Barba is nu in balbezit. Barba draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
19Tecu99 - Oriente Petrohué 2:0

77e minuut.
Peredo kopt de bal weg. Daar is Yugar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lozada is nu in balbezit. Bustamante verovert de bal door een tackle van achteren. Bustamante draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
Peredo is nu in balbezit. Peredo geeft een hoge lob. Parabá probeert de bal aan de voet te houden. Posadas is nu in balbezit. Posadas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Urquidi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Aguilera is nu in balbezit. Urquidi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Urquidi krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Lozada kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Yugar de bal onder controle te krijgen. Barba bereikt de bal nog maar net als eerste. Barba draait met de bal, schiet en ... Camhi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
19Tecu99 - Oriente Petrohué 3:0

90e minuut.
Urisak`a heeft problemen om de bal te vangen. Arias rent richting de bal. Yugar onderschept slim de pass. Barba bereikt de bal nog maar net als eerste. Barba haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 19Tecu99 47%, Oriente Petrohué 53%.
19Tecu99 - Oriente Petrohué 3:0